sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Oli synkkä ja myrskyinen lauantai

Ilmeisesti sain taas mitä tilasin. Menin eilen kommentoimaan Morgenstjerne-blogiin jotain niin älykästä kuin että sähkölaitosten pitäisi kaamosaikana katkaista välillä ihmisiltä sähköt, jotta huomaisimme että ei kaamos ole pelkkää pimeyttä siellä loisteputkivalojen ulkopuolella.

En tiennyt että Varanger Kraft kuuluu blogin aktiivilukijoihin. :) Melkein välittömästi sen kommentin lähettämisen jälkeen alkoivat sähköt katkeilla, sitä kesti iltapäivän ajan. Illalla eivät valot enää vilkkuneet, sähköt olivat ja pysyivät poissa. Asiakkaan toivetta oli kuultu!

Hiljainen ilta tuikkujen valossa, tuulen ujeltaessa nurkissa. Parempi puolikas meinasi kyllä hakea patteriradion mutta minusta se kuuluu vain mökkikäyttöön. 

No sainpahan seistä kunnon lumituiskussa pimeällä pihalla ja ihailla niitä kaikkia kauniita kaamoksen sävyjä joita ei sähkövalojen loisteessa huomaa!

Sähköt palasivat tänään aamupäivän aikana pikkuhiljaa ja katkeillen, ja nyt näytti nettiyhteyskin heränneen henkiin. Hyvä niin. Ei niistä sähköistä nyt muuten ole niin väliksi, mutta kaivon pumppu lakkaa tietenkin toimimasta sähköjen ollessa poikki, eikä vettä tule kraanasta kovin pitkään kolmelle huushollille.

 Tuisku koristeli ikkunat aika jouluisiksi.

...Santtu joutui siis seisomaan ikkunalaudalla ettei mikään tärkeä asia vaan jäisi huomaamatta. Vielä jos tulee samanlainen lumituisku kohdalle niin alkaa tuo lumikinos uhkaavasti lähestyä ikkunoita.


Minun ja Santun hiihtoladulle oli vähän kinostanut. :)

13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää uusi blogi! Täytyy muistaa päivittää omat linkit. :)

  Ja voi tuota lumen määrää, kateeksi käy...

  VastaaPoista
 2. No hei ja tervetuloa blogspotin käyttäjäksi.
  Joko siellä on lauhtunut, täällä on -1°
  Missä muuten luuraa lukija luukkusi ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset molemmille!

  Ja piti käydä Arin sivulla arvailemassa että mikä se tuollainen lukijaluukku on... Onko se tuo minkä sain nyt näkyviin tuonne ylimmäksi? :D

  VastaaPoista
 4. Minäkin päivitin linkkisi. Hieno taustakuva. Oletko kokeillut lumikenkiä? Toimivatko ne yleensäkään noin paksussa lumessa...

  VastaaPoista
 5. Jep niinkuin näkyy, nyt saan automaattisesti ilmoituksen kun lisäät uusia tekstejä ;)

  VastaaPoista
 6. Melkein noloa myöntää, Irma, en ole koskaan kokeillut! Pari kertaa kaupassa hypistellyt ja sinne ne jäivät! Tänään niillä olisi ollut käyttöä. ;) No etenin sitten ryömimällä, suksia perässä vetäen... Koiran häntä viuhui niin kuin potkuri kun se yritti päästä kinosten yli. :D Nyt on taas saatu ajettua kelkalla ura, pääsi vanhempikin koira arvokkaasti iltalenkille.

  VastaaPoista
 7. Hehe, kiitos Heli! ;)

  Mistähän sais säädettyä tuota kelloa kun ainakaan mulla ei nuo kellonajat blogipostissa ja kommenteissa pidä oikein paikkansa.... :D

  VastaaPoista
 8. ...no katos vaan, kyllä siellä jossain ihan selkeesti luki että aikavyöhyke... :D

  VastaaPoista
 9. Hrrr, vähän liian ekstremeä minulle :D

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle blogillesi!! Hyvältä näyttää!!Mukavaa joulunodotusta sinulle.

  VastaaPoista
 11. Nunt, taitaa etelämmäksi olla myös tulossa aika ekstremet säät, siis ainakin kovia pakkasia kuulemma luvattu. :) Pitänee siis pakata villapaita ja kelkkahaalari mukaan etelänlomalle... :D

  Kiitos Liisa, oikein ihanaa joulunodotusta sinne sinun ihanaan joulukotiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)