maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivän iltaa!

Täällä on tainnut olla tähän mennessä talven kylmin päivä, auton mittarissa oli aamulla -34 astetta. Nyt on vähän "lauhtunut" ainakin täällä kotona, vain -27. :) 

Pakkasia on kuitenkin ollut sen verran paljon että ei niiden luulisi enää tässä vaiheessa ketään yllättävän, mutta aika moni soitteli aamulla töihin kertoen tulevansa vähän myöhässä kun piti löytää vaihtoehtoinen kyyti koska auto ei käynnistynyt. Muutamalta kysyin että eikö heillä ole mitään moottorilämmitintä, ja olihan heillä mutta kun johto laitetaan seinään vähän ennen lähtöä niin ei se paljon ehdi lämmittää...

Olisi voinut ostaa heille ystävänpäivälahjaksi yksinkertaisen ajastimen jos olisi älynnyt. :)

- Mutta siis hyvää ystävänpäivää ja virtuaalinen ruusu kaikille! Tässä kaunis kappale ja KAUNIS Michael Jackson.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin moottorinlämmittimen johto enimmäkseen roikkuu autokatoksen pistorasiasta tyhjän panttina, kun miehen mielestä sitä ei kuulu käyttää, ellei ole reilusti pakkasta ;P

    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Kylma taalla on ollut, se on tosi. Ja jannaa etta tama pakkanen edelleen yllattaa nama paikalliset niin, ettei tøihin ehdi;)
    Haba haba on hyva:) Toivotaan vahan lampimampia keleja. Kaamos piteli sisatiloissa 2kk ja nyt kun on aurinkoa niin on niin pirun kylma ettei voi ulkoilla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)