lauantai 21. toukokuuta 2011

Kakakak

Hiivin varovasti kurkistamaan meidän kaakkureita. Koirahan ei mitenkään malttanut olla päästämättä yhtä riemunkiljahdusta vähän kauempana, mutta onneksi linnut eivät näyttäneet siitä kamalasti säikähtävän.


Kolme tiutauta istui aidalla...

  

...yksi lensi puuhun.


Santulla on oma kvak-kvak kotona, ostin Näätämöstä eilen. :) Intouduttiin nimittäin yhden saksalaisen naisen kanssa kaupassa leikkimään koirien vinkuleluilla sen verran riemukkaasti että en ilennyt olla ostamatta yhtä. En nyt tiedä onko Santulla sen kanssa ihan yhtä hauskaa... Se olisi varmaan halunnut mieluummin röhröh-possun.


Tänään on vaihteeksi keväisen kaunis sää ja lämpötilakin kaksinumeroinen, siis ihan ilman pilkkua välissä. :) Jipii.

3 kommenttia:

 1. Sinulla on ihmeellinen henkilökemia elukoitten kanssa, kun saat noin hyviä kuvia kaakkureista. Nehän luottaa sinuun täysin, ovat aivan vapautuneita.

  Minä oon lintujen kanssa tekemisissä melkein työkseni ja mulla on paljon lintuystäviä.

  Pari viikkoa oon yrittänyt tutustua uuteen kaakkuripariskuntaan.
  Kyllä ne jo minut hyväksyy, mutta siitä on vielä pitkä, usen kyläreissun matka samanlaiseen ystävyyteen kun kuvassas näkyy olevan.

  Siis minulle se juttu on siinä, että linnut kuvataan reilusti tasavertaisina. Että ne kohdataan jotenkin muuten kuin pelkkänä kohteena. Että on vuorovaikutus.
  Salaa kojusta ja piilosta viimeisen päälle hienoilla varusteilla paparazzaamalla saadaan niitä loisteliata teoksia, mutta tykkään enempi tunnelmasta.
  Vitsit mikä tunnelma.
  Ja vielä tilhetkin aidalla :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on Europrisistä ostettu pehmosorsa, jonka sisällä on semmonen sorsapillin äänen pitävä juttu. Se on ihan suosikki :D

  VastaaPoista
 3. No, ei ole kojua meillä mutta sellainen kivi jonka päälle yritin hivuttautua. Enpä nyt tiedä olenko oikein noihin kaakkureihin vielä tutustunut. Sitä paitsi minä pelkään lintuja. :D No jospa ne huomaa sen, ja ajattelee että tuo ei taida olla kovin vaarallinen, sille jos sanoo Pöö! niin se juoksee äkkiä kotiin.

  Nunt, meillä ei vinkulelut oikein kestä käyttöä, mun vanhempi koira ottaa niistä aina ensimmäisenä pillin pois ja tutkii sitten että mitäs muuta tälle voi tehdä. Tuo uros taas tykkää eniten ihan tavallisesta narulelusta. Varsinkin Prismasta ostetusta vaaleanpunaisesta. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)