sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hienoa, Pekka!

Haavisto pääsi kuin pääsikin toiselle kierrokselle, ääntenlaskennasta tuli odotetun jännittävä. :)


Upeaa!! Siispä on syytä rynnistää äänestämään toisellakin kierroksella.

Skoolasin asian kunniaksi jo vähän etukäteen eilen illalla vai oliko se tänä aamuna. Nyt pitäisi jaksaa lähteä hakemaan auto keskustasta, se unohtui jostain syystä sinne.

8 kommenttia:

 1. Tässähän alkaa suorastaan jännittää, miten toisella kierroksella käy! Vaikka Niinistö kuinka olisi ennakkosuosikki, Haaviston loppukiri on ollut melkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Niinistö on tietysti edelleen ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta jos samanlainen nousu jatkuu kuin tähän asti niin kaikki on mahdollista. ;)

   Poista
 2. Jee jee :) Nyt vain harmittaa, olen Englannissa vielä ennakkoäänestysaikaan ja näyttäisi siltä etten täällä millään pääse äänestämään. ARGH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos et pääse. ;(

   Nämä ennakkoäänestyspaikat sinulla tietenkin ovat tiedossa...
   http://192.49.229.35/TP2012K1/s/ulkomaiset/uap_isobritanni.html

   Se on kovin rajoitettua tuon äänestysmahdollisuuden kanssa ulkomailla, siis verrattuna Suomen ennakkoäänestykseen.

   Poista
 3. Hyvä Pekka :) Parasta tuloksen lisäksi on valtava innostus kaikilla tasoilla. Varsinkin nuoret ovat todella tohkeissaan,talkoissa facebookissa ja twitterissä, verkostoituvat tuhansittain. Sosiaalisen median talkoot ovat aivan ylivertaiset muihin, myös Niinistöön verrattuna. Siinä on tekemisen meininkiä. Minunkin juniori on jo täydessä touhussa kakkoskierrosta varten. Jos kalastuskelit ovat huonot niin lupasin ensi lauantaina tulla mukaan äänestysmatkalle Tromssaan. Jos se ei käy niin luultavasti olen oikeana vaalipäivänä Suomessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on tosiaan äänestäjilläkin ollut vauhti päällä. :) Ainakin nämä on mielenkiintoiset vaalit!

   En nyt ala huonoja kelejä toivotella teille mutta toivottavasti pääset äänestämään. :) Itse vaalipäivänä Suomessa äänestäminen on tietenkin kaikista "aidointa" vaalikäyttäytymistä. :D

   Poista
 4. Minä jo innoissai katsoin Hamarin ennakkoäänestystä ja se olisi VAIN keskiviikkona keskellä päivää ja mulla on yksi tärkeä meno silloin. Siis kyllä alkoi harmittamaan. Mutta lauantaina pääsisi äänestämään Oslossa. Pitää alkaa suunnittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset antamaan äänesi. :) Täällä on ennakkoäänestys taas perjantaina ja mulla ei ole siihen aikaan muuta tärkeää kuin olla töissä. Ja se ei taas saa olla niin tärkeää ettei äänestämään pääsisi. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)