maanantai 6. helmikuuta 2012

Koiramummu 11 vee

vietti synttäreitään lauantaina, paikka ja asento oli sama kuin tänäänkin. 


Meilläkin on nyt saamelaisten kansallispäivänä kunnon talvi, pakkasta oli aamulla n. 34 astetta. Pasvikissa olikin sitten ollut -44, Neidenissä -47.

Tänään minulla on ensimmäinen "tuplapäivä" töiden kanssa, eli ensin kävin yhdellä työpaikalla syömässä vähän biđusta eli saamelaista lihakeittoa, sitten kotiin laittamaan koiralle lisää halkoja uuniin sekä tietenkin syömään ja kohta menen iltavuoroon. Luultavasti selviän hengissä tällä kertaa. Eikä tällaisia päiviä ole toistaiseksi näkyvissä kuin kerran viikossa. :) Yleensä tosin ilman lihakeittoa...Kävin jopa "lenkillä" talon takana, yritin saada halosta kuvaa, siis en puupalikasta vaan tuommoisesta pienestä "sivuauringosta"... ei ollut kovin vaikuttava näky tällä kertaa.


4 kommenttia:

 1. Hui kun on kylymää siellä! Onnea Pikkulikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulikka kiittää ja lähettää terkkuja sinun karvaisille ystävillesi! :)

   Poista
 2. Onpa siellä kylmää! Jos pakkanen laskee alle 40 miinusasteen, miten sellaisessa pystyy olemaan hetkeäkään? Tosin talvisodan aikana taisi olla niinkin kylmää ja varusteet ja olosuhteet muutenkin oli aika erilaiset kuin nykyihmisillä... Mutta silti ihmettelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no eipä niissä lukemissa nykyihminen taida juuri ulkoilla. ;) Lähinnä jännitetään että lähteekö auto käyntiin. Pasvikissa ei ihan kaikilla ollut lähtenyt, joten ihan kaikki eivät päässeet töihin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)