perjantai 15. heinäkuuta 2011

You'd like a holiday :)

Yeah! Nyt on viimeinkin kesäloma. :) Siis entisestä työstäni (josta olen parin viikon kuluttua jäämässä virkavapaalle) olen toki ollut lomalla jo jonkin aikaa, mutta siirryin saman tien uuteen työpaikkaan jossa olen nyt ollut joitakin viikkoja oppimassa uusia asioita. Joka päivä oppii jotakin. Joskus hyvin vähän ja toisten mielestä ehkä vähemmän tärkeitä asioita, mutta kaikki on edistystä.

Ja virheitähän meikäläiselle sattuu myöskin, joka päivä, onneksi ei kaikkina päivinä enää kovin paljon... Pahin oli tänään: ensimmäistä kertaa sain omalla toiminnallani kassan miinukselle. Hyvin selkeä juttu ja virhe, itse luulin tehneeni oikein kunnes toisin todistettiin, ja olen siinä uskossa että asiakaskin luuli näin eikä siis suinkaan huijannut.

Eli siinä sen verran paljastusta uudesta työstä että siellä on siis kassa ja valitettavasti rahasummien kanssa ollaan jatkuvasti tekemisissä, sehän se on meikäläiselle kaikkein pahinta. Virheet pystyy kyllä yleensä korjaamaan, siis jos osaa. Tämänpäiväistä käteismöhläystä tosin ei ehkä pysty.

- Huomenna pakkaan autoon koirat ja kaikenlaisen sään varusteet, ja suunta on kohti etelää. Suomeen siis lomalle, ja luvassa on lisää miinusta kassaan, mutta tällä kertaa vain ikiomaan henkilökohtaiseen lokeroon. :D Kunhan koira on lunastettu eläinlääkäriltä ja auto huoltamolta / rengas- ja vanneliikkeestä (huh!) sekä käyty kuuntelemassa Scorpionsia Saimaan rannalla, niin lomabudjetti on varmaan taas kerran ylitetty ihan ilman valtamerien taakse matkustamistakin. ;)

Scorpions esiintyy siis Suomessa viikon päästä, kiertueella jonka he väittävät jäävän heidän viimeisekseen...4 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden tyon johdosta! Siita se sitten alkaa uusi ura. Jannittavaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomailua! Ja onnea myöskin uuden työn johdosta :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomailua koko poppoolle, muista lotota ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Tuula ja Satu! Ari, en viitsinyt lotota kun oli niin pieni potti. :D Ens viikonloppuna sitten...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)