keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Linnut

Eilen oli idyllisellä Kaakkurilammella (se ei sitten todellakaan ole sen lätäkön virallinen nimi, tuskin sillä sellaista edes on) pieni mellakka kun sinne eksyi kolmas pyörä. Lintujen yhteenottoa en ollut todistamassa koska ojensin juuri silloin pusikossa kiljuvaa koiraa, mutta tunkeutuja löytyi sen jälkeen vesirajan ulkopuolelta.


Siitä se kuitenkin lähti lentoon, hokasi ilmeisesti että meikäläinen oli kiven päällä aika lähellä, ja vähän myöhemmin käytiin vielä jonkinlainen ilmapuolustusharjoituskin, joten ei tainnut kukaan onneksi loukkaantua yhteenotossa. :)

Tänään kävin kahden työn välissä vain pienenpienellä Santtu-lenkillä, ja löysin tällä kertaa riekon jonka perässä sain rymytä parikymmentä metriä ennen kuin se teki äänekkään poistumisliikkeen takavasemmalle. Ja puskaan kiinnitetyllä koiralla oli taas sanomista, ei tunnu emännän metsästys oikein tuottavan tulosta sen mielestä.


Nyt olenkin jäänyt kakkostyöstä kesälomalle, ja ei todellakaan haittaa yhtään ettei ole enää aamusta myöhään iltaan -päiviä tänä kesänä. Sen kunniaksi ratsasin keittiön kaapin ja tyhjensin miehen karkkipussin. Jo toisen kerran tällä viikolla. ;D

4 kommenttia:

 1. Upeita lintukuvia olet saanut! Voin kuvitella pusikossa protestoivan koiran erittäin hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen mielestä on huutava vääryys joutua puuhun kiinni kun emäntä lähtee lintujahtiin. :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia linnuista, kukista ja maisemista! Täältä pohjanlahden rannan risukoista katsottuna luonto kuvissasi näyttää häkellyttävän kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika risukoita täältäkin löytyy. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)