perjantai 15. kesäkuuta 2012

Spike-poju

Meillä kävi käännähtämässä 6-vuotias englanninsetterin ja huskyn sekoitus, jolle eläinsuojeluyhdistys etsi kuumeisesti kotia jotta koira saisi vielä mahdollisuuden. Lupauduimme lyhytaikaiseksi varakodiksi kun ei ketään muita siihen hätään löytynyt, ja koiralle löytyikin hyvä koti paljon odotettua nopeammin. Sen vierailu meillä jäi vain neljän päivän mittaiseksi. Mutta kyllä siihen vain kummasti ehti jo kiintyä. :) 

Koira on elämänsä aikana ollut varmaan enemmän karkuteillä kuin kotosalla, ja sen mukana tuli sellaiset ohjeet että se pitäisi laittaa sisällä kiinni johonkin töihin lähtiessä koska se osaa avata sekä ovia että ikkunoita. Pari minuuttia sitä kiinni olemista kokeiltiinkin, mutta koiran eriävä mielipide asiaan oli sen verran selkeä että luovuin siitä ajatuksesta. Ovet meillä on yleensä tapana lukita pois lähtiessä ja siihen ikkunoiden avaamiseen päätin olla uskomatta, ja niin vain oli tyytyväinen ja suht rentoutunut koiravieras talossa sekä töihin lähtiessä että sieltä palatessa.

Niillä eväin se muutti eilen uuteen perheeseen, jossa ovien lukitseminen käy jo automaattisesti koska heidän oma setterinsä on myöskin aika kätevä availemaan niitä. Kävimme siellä ensin koiran kanssa kylässä esittäytymässä, ja eilen tosiaan poika muutti uuden laumansa luokse asumaan. Ja se näytti viihtyvän ja kotiutuvan sinne ilmiömäisen nopeasti! :)

Uudet omistajat ovat aivan rakastuneita siihen, ja vannovat että tämä on sen viimeinen koti. Happy End. ♥ Ihanuutta! 


6 kommenttia:

 1. Olipa hienoa, että Spikelle löytyi heti uusi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä. Olisi se saanut meillä olla joitakin viikkoja tarvittaessa, mutta sitten olisi taas ollut uuteen tottuminen edessä... Ihanaa että sillä nyt on ihan ikioma lauma johon lujittaa kiintymys. :)

   Poista
 2. Mukava kun löytyi koti, oman koirani pelastin piikiltä... kolmevuotta sitten ja kohta taas lähdemme seikkailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sitä et varmaan ole katunut, kuten ei koirakaan. ;D

   Poista
 3. Kiva kuulla että koiralle on loppuelämänkoti tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja se ansaitsi tuollaisen kodin, jossa ollaan helliä mutta päättäväisiä, eikä eristetä laumasta eroon.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)