tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sukseton päivä

Tänään minun hiihtokaverini kävi eläinlääkärissä hammaskiven poistossa ja halusi rauhoituspiikin jälkeen vain nukkua (paitsi kyllä se onneksi virkosi älisemään lähtiessä vastaanotossa odotteleville koirille ja saikin eläinlääkäriltä tunnustusta "persoonallisesta äänestä") joten en ole sitten päässyt suksille.

Ilman koiraa hiihtäessä on vähän sama tunne kuin jos hiihtäisi ilman housuja, eikä sellaista voi näin sivistyksen keskellä tehdä. Tosin aika lähellä se on jo ollut, siis ilman housuja hiihtäminen, koska äidin jauhelihatäytteisiä lettuja aamiaiseksi, lounaaksi, yöpalaksi ja välipaloiksi nautittuani housut eivät jostain syystä meinaa mahtua kiinni. ;P

Kävin Pikkulikan kanssa hampipotilasta odotellessa Poroveden rannassa ottamassa pakolliset Iisalmi-kuvat.

5 kommenttia:

 1. Voi kun tulee mieleen vanhat ajat, kun olin siellä kirjastossa... Mutta on täällä kauniinpaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin olit Iisalmen kirjastossa?? :))

   No totta, onhan ne maisemat vähän hienommat siellä vuonon rannalla.

   Poista
 2. Olen muutaman kerran päässyt hiihtelemään kaverin koiran kanssa ja voi sitä kyytiä! Osaan kyllä kuvitella että jos koiran kanssa aina hiihtää niin vaikea on lähteä ilman. Toivottavasti pääsette pian taas ladulle, housujen kera! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun sohvahusky on vähän semmoinen että vetää ensimmäiset parisataa metriä ja sen jälkeen vetää vain myötämäessä. ;D Tietysti jos on kiriapua, esim. moottorikelkka tai toinen koira, niin sitten saattaa voimia riittää vähän pitempään.

   Poista
 3. Kyllä sun kuvissasi aistii tunnelman hienosti. Tuntuisi helpolta astua kuvaan mukaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)