lauantai 7. huhtikuuta 2012

Musaa


Mitä ostamiseen tulee, niin minä en todellakaan ole mikään musiikin suurkuluttaja. Varsinkaan sen jälkeen kun mies hankki tähän koneeseen sen ihmeellisen Spotify-ohjelman jolla saa pilkkahintaan tuvan täyteen meteliä aina kun tarvitsee ja matkallekin biisejä mukaan jos vaan osaa niitä jotenkin puhelimeen siirtää, niin ei ole tullut paljon osteltua levyjä.

On tietenkin poikkeuksia kuten Nightwish jonka pari viimeistä levyä olen tilannut kuukausia etukäteen ja laskenut päiviä niiden ilmestymiseen. Ja nyt olen tilannut etukäteen myös ruotsalaisen Kentin uuden albumin, cdon:in sähköpostiin lähettämän mainoksen yllyttämänä.


Toinen suomalaisyhtye mitä kuuntelen paljon, on Poets Of The Fall. Eipä kukaan ollutkaan kertonut että heiltä on ilmestynyt uusi levy! Latasin sen juuri bändin kotisivulta kuten kaikki edellisetkin levyt. Siellä on minusta niin selkeät systeemit että minäkin selviän aika vähillä harmailla hiuksilla tästä ostotapahtumasta. :DTykkään tosi paljon siitä että netistä voi ladata musiikkia, ja nimenomaan OSTAA. On kai sitä jotain tullut aikoinaan latailtua piratebaysta sun muista, mutta siitä on minusta mennyt täysin maku. Kyllä sen vajaan kymmenen euroa raaskii Poetsien uudesta levystä maksaa. 

- Miten muut tykkäätte musanne hankkia, kaupasta, netistä, kaverilta lainaten vai jostain muualta? Ostaakos joku vielä vinyylilevyjä? Näköjään monesti uudet albumit ilmestyy vinyylinäkin eli kai niillä on menekkiä.

Mukavaa lauantaita ja hyvää pääsiäisen jatkoa! 

2 kommenttia:

 1. Mun levyt ostaa mun kaveri:) Han on kova kuuntelemaan musiikkia ja yrittaa pitaa mut ajantasalla siita mita Suomessa tapahtuu:) Viimeksi tuli Lauri Tahkan uusin.
  Mies on kova kuuntelemaan musiikkkia. Nykyaan netista kasin... katevaa, mutta vaarin muusikoita kohtaan. Kuka enaa nykypaivana ostaa cd:ta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä näköjään tilaan edelleen cd:n silloin tällöin. ;D Mutta en kyllä koskaan kuuntele musiikkia cd:ltä... hetihän ne kopioidaan koneelle ja sieltä muistitikulle tai kännykkään jos haluaa matkalla kuunnella, eli ei mullekaan kyllä niistä levyistä ole mitään iloa.

   Nyt kun me pikkuisen maksetaan esim. tuosta Spotifyn käytöstä niin toivon tietysti että just ne minun suosikkibändit saa sitä kautta jonkin verran korvausta... saattaa olla turha toivo.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)