sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Berit

Kynttilät oli sytytetty ja kitarakin viritetty valmiiksi, mutta niin vaan Berit-myrskyn raivo lientyi ennen kuin se ehti tänne. :D

Vesi nousi toki Kirkkoniemessäkin, suunnilleen 90 cm normaalia korkeammalle. Tie Prestöyalle, jossa mm. sairaala sijaitsee, oli suljettu.

Parempi puolikas kuvasi vähän kännykällä kauppareissulla. Mutta muuten täällä on siis ollut säiden puolesta hyvin rauhallinen vuorokausi. Lunta on satanut joten maisema on oikeastaan aika jouluinen, ja tie todella liukas.


Kaikkien tuttavapiiriin kuuluutäällä  joku Berit, joten kommentteja raivoavasta Beritistä on moni sen niminen kuullut ehkä kyllästymiseen asti... :D

Facebookista tämmöinen:

Editoitu

Berit oli viettänyt ukkonsa kanssa varsin kiihkeän kostean, suorastaan villin raivokkaan yön. Aamulla ukko laittoi radion päälle eikä väsyneenä ymmärtänyt ihan kaikkea: "Säätiedotus. Kehotamme ihmisiä pysyttelemään sisätiloissa kunnes Berit on rauhoittunut. Poliisi ja pelastuslaitos yhteistyössä Punaisen Ristin kanssa suojaavat ympäristöä vahingoilta."

- Berit! Nyt sun pitää ehkä vähän rauhoittua, meistä on tehty ilmoitus poliisille!


4 kommenttia:

 1. Hihi. Oot kääntänyt hiukan sensuroiden. Et mainitse mitään kiihkeydestä, kosteudesta etkä villistä raivosta. Täällä oli sama vika ei tullut kunnon myrskyä ainoastaan nousuvesi. Nythän tuo näyttää aloittavan uudestaan. On lähellä 20 metriä sekunnissa.

  VastaaPoista
 2. No miten mää nyt silleen menin sensuroimaan. ;-D

  VastaaPoista
 3. Hei,,, tuolta minä profiilin kautta eksyin tänne,lukee kivoja juttujasi :)
  siksi kiinnosti,kun itse olen E-Savosta,,,Pieksämäeltä,,,
  lumitilanne huono 10cm,,lämmöt noin nollan tienoilla,enelmälti ollet plussalla,,
  kivaa kuluvaa vuotta 2012,,ajatuksi kevättä kohti !!!     reka   (recorius.y

  VastaaPoista
 4. Moi, ja kiitos kun pysähdyit kommentoimaan. :) Niin on talvi antanut ootella itseään tällä kertaa... toivottelen kuitenkin kivaa tammikuuta sinne Pieksämäelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)