keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Turskatynnyri goes criminal

 Heh, taas Nightwish-juttua. :D

Jälleen kävi niin että tulevan Nightwish-levyn kappaleiden samplet vuosivat vahingossa nettiin - tällä kertaa ei kuitenkaan kokonaiset biisit vaan ainoastaan 30 sekunnin makupalat kustakin kappaleesta. Pari nettikauppaa möhläsi ja kun netissä tekee sopivan mokan, se ei katoa milloinkaan vaan kertautuu ja kasvaa.

Levy-yhtiö apureineen tekee nyt töitä vuorokauden ympäri saadakseen samplet pois netistä, me fanit ystävällisesti levitämme niitä eteenpäin ympäri vuorokauden. Minä vain kopioin toisten laittamaa linkkiä, en ole vielä ladannut biisejä minnekään itse koneeltani, eli olen aika viaton.  0:-)

Nightwish - imaginaerumsamplerJos siis haluat kuulla 30 sek. / kappale Nightwishin tulevalta albumilta niin klikkaa linkkiä ja paina kuvan alta click to play. (Jos ei mitään kuulu niin levy-yhtiö on taas häirinnyt mainostustoimintaamme.) Ja sen jälkeen puhdista omatuntosi tilaamalla ihan oikea levy itsellesi.

http://turskatynnyri.tumblr.com/

Edit 18.11.: Levy-yhtiö antoi sitten periksi ja laittoi viralliset, parempitasoiset samplet nettiin. :D Ei meille uteliaille mitään mahda, meitä on niin monta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Minun suosikkiväri on myös sininen! Joten laita vaan minun kuvat seinille, se olisi kunnia! :) Minäkin kuuntelin luo 30 sek/kappaleet. Kuulosti lupaavalta!

    VastaaPoista
  2. Joo, noista olisi kieltämättä ihana tehdä tauluja seinille! :)

    Joku norjalainen oli saanut jo sen uuden Nightwish-albumin postissa kotiinsa, useita päiviä ennen kuin se ilmestyy edes Suomessa. :-S Cdon-nettikauppa oli vähän möhlännyt... Ja minua tietysti harmittaa ihan vietävästi etten tilannut sitä sieltä Cdon:ilta vaan Nightwish-shopista. ;D Jos vaikka olisi itseäkin lykästänyt...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)