keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vantaalla

...moikkaamassa isosiskoa, puudelia ja kahta kissaa. Santtu on niin rakastunut toiseen kissaan että nyyhkii sen perään yötä päivää. Meinaa jäädä koiramainen leikkikaveri nyt kokonaan paitsioon.

Santtu tahtoo oman tuommoisen Joulupukilta. Rakkaus on vaan niin kovin yksipuolista...

Vuodenvaihde päätettiin viettää taas Saariselällä Paremman puoliskon sekä hänen veljensä ja parin muun kanssa, tälleen pohjoisnorjalaisittain hyvissä ajoin... Onneksi sieltä vielä löytyi vapaita huoneita.

Eli huomenna lähden pikkuhiljaa takaisin kohti pohjoista, ja iloitsen jo etukäteen että saan ajaa Lahti-Heinola-moottoritietä valoisan aikaan. :D Ei voi olla pimeämpää paikkaa maailmassa kuin se väylä joulukuisena iltana. Nyt kun mies on laittanut autoon sellaiset valonheittimet että porot sokaistuvat Lapissa ajellessa, niin ei voinut käyttää pitkiä valoja ollenkaan motarilla. Pitääpä kysäistä että saisiko niihin lisäpitkiin jotenkin laitettua sellaisen katkaisijan että tämmöinen tekniikan ihmelapsikin osaisi ottaa ne välillä pois päältä.

Puudeli-edit. Mahtavaa että mulla aina tulee näistä kahdesta näin ihanan tarkkoja kuvia.


2 kommenttia:

  1. Heh, mullakin on mies uhkaillut että laittaisi sellaiset valot katolle. "Että töihin ajomatka olisi turvallisempi". Ei meinaa ottaa kuuluville korville että tuo työmatkani pitkin E6/E4 teitä on pitkälti täysin valaistu!! :)

    Voi Santtu parkaa, toivottavasti pian löytyy koiratyttönen ja kissatytöt unohtuvat kokonaan!

    VastaaPoista
  2. Juu, voihan sitä Lapin perukoilla tyhjillä teillä ajellessa pitää vaikka minkälaisia valoja. :) Etelämpänä liikenteen seassa vähän eri juttu.

    Kivaa tammikuuta ja onnellista uutta vuotta...!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)