torstai 2. kesäkuuta 2011

Auringonpimennys

Eilen illalla oli osittainen auringonpimennys jonka pystyi näkemään vain pohjoisessa... siis keskiyönauringonpimennys. :)

Täällä oli mahtavan hieno, aurinkoinen ilta... siihen asti että auringonpimennys alkoi. Silloin tuli pilviä. Kiipesimme kuitenkin vähän ylemmäksi katsomaan, ja sen verran rakosia oli pilviverhossa että voimme sanoa nähneemme auringonpimennyksen. :D

Kovin hääppöisiä kuvia ei pienellä Panasonicilla tavallisten suojalasien läpi ilman jalustaa saa, mutta yritin kuitenkin ikuistaa tapauksen ihan muistoksi.


Aamupäivällä heräsin naapurin moottorikelkan ääneen, ajattelin että helvata, nytkö se takatalvi iski oikein kunnolla, mutta onneksi kelkkaa kuitenkin siirrettiin vain koska piti saada sen takana oleva ruohonleikkuri ulos. :D Me taas käytiin ulkoiluttamassa miehen silmäterää Camaroa sen verran että haettiin urheilujuomaa ja grillattavaa Näätämöstä. Siellä ei helatorstain takia laiteta ovia lukkoon...Mukavaa helatorstaita!


2 kommenttia:

  1. Hyva kuvahan tuosta auringonsirpista tuli! Mina luin aiheesta lehdesta.

    VastaaPoista
  2. Multa on mennyt ihan ohi tallainen "tapahtuma"! Joo me soitettiin K-kauppaan kun epailtiin, ettei ole auki niin siella eras tyøntekija vastasi vasyneella aanella "me ollaan aina auki":)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)