perjantai 24. kesäkuuta 2011

Vielä hiukan Hurtigrutaa :)

Juuri tämän pätkän halusin linkittää jo aiemmin, nyt se onnistuu koska löysin sen Facebookin kautta YouTubesta. :) Tämä on siis Hurtigruten minutt for minutt -livelähetyksestä, kun laiva oli lähestymässä Svolværin satamaa Lofooteilla. Ihmiset olivat veneillä vastassa ja tuotantoryhmä oli juuri laittanut soimaan Kari Bremnesin ihanan Hurtigrute-kappaleen, kun yhteen kameraan ilmestyi sateenkaari. Se oli suorassa lähetyksessä yksi niistä hetkistä jolloin kylmät väreet kulkivat pitkin selkää niin katsojilla kuin ohjelmaa työstävilläkin.

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava pätkä... lisää matkakuumetta ylös pohjoiseen päin! :)

  VastaaPoista
 2. Kari Bremnesin Hurtigruta on ihana, niinkuin laulajakin. Ja on sitäpaitsi kotoisin Bremnesistä tuosta ihan läheltä, alta 80 km:n päästä.
  Mukavaa kun on muitakin hurtigrute hulluja. Täi sinä nyt näyt olevan vieläkin enempi sekona :)

  VastaaPoista
 3. Hö, minä kun yritin ihan varovasti hehkuttaa ettei kukaan huomaisi minun olevan sekona Hurtigrutaan! :D

  Hurtigruta oli ihan oikeasti minulle henkisesti hyvin tärkeä asia heti ensimmäisenä Norjan-kesänä kun olin Honningsvågissa ja tunsin olevani eristyksessä saarella jossain kaukana Jumalan selän takana, no kulkihan siellä toki lauttakin mutta Hurtigruta oli jostain syystä paljon vapauttavampi näky. :) Se jaksoi tulla joka päivä kaksi kertaa, joten ihan täysin kartan ulkopuolella ei siis oltu!

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä! Tuo kohta oli jäänytkin näkemättä ja kuulematta. Sateenkaari syntyi ja häipyi musiikin mukana...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)