keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Oslo :)

Vietimme ihanan helluntain Oslossa. Aivan mahtava tuuri kävi tällä kertaa säiden suhteen, Oslossahan on välillä näyttänyt siltä että kaupunki on jäämässä vedenpaisumuksen alle, mutta meidän siellä ollessa sunnuntaina ja maanantaina aurinko paistoi. Tiistaiaamuna varhain sade kasteli meidät kun juostiin kohti rautatieasemaa, se oli ihan hyvä asia, ei harmittanut ihan niin paljon lähteä sieltä.

Tapasimme joitakin miehen kavereita, nautimme hyvästä ruuasta ja kävimme pikaisesti Holmenkollenin mäkihyppytornissa katsomassa maisemia.

Kotona oli lähtiessä 4 astetta lämmintä, Oslossa oli 18 ja ihmiset loikoilivat nurmikolla, ihanaa.Maanantai-iltana Norwegian Wood -festivaali sai vihdoinkin Eaglesinsä lavalle, mitä järjestäjät ovat pitkään toivoneet. Todella hienoa että saivat, tälle ryhmälle taitaa tämän kokoluokan tilaisuus vastata lähinnä puutarhajuhlia. :) Oli mahtavaa nähdä heidät livenä, tykkään kyllä Eaglesistä tosi paljon.

Järkkäri huitoi ja osoitteli kiivaasti minun suuntaan aina kun otin kameran esille. Ymmärsin lopulta ehkä mitä hän tarkoitti, mutta minulla on niin kovin lyhyt muisti, että vahingossa se kamera aina eksyi käteen... Kännykällä sai näköjään kuvata niin paljon kuin sielu sieti, mutta meikäläisen Panasonic on siis niin proff että minun epäiltiin kai rikastuvan niillä kuvilla. :D No, laitan huomenna tilinumeron näkyviin niin pääsette maksamaan (pitää avata uusi tili koska nykyinen on niin pieni ettei sinne mahdu kovin moninumeroisia summia).
...ja se video joka ei suostu näkymään, on täällä.

2 kommenttia:

  1. Teilla sattuikin mahtava ilma siella. Onnekkaita olitte.

    VastaaPoista
  2. Very nice this blog!
    visit our blog at http://uhooi.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)