perjantai 19. elokuuta 2011

Kesä jatkuu :)

Uskomatonta että aurinko jaksaa helliä meitä täällä pohjoisessa näin monta päivää peräkkäin. :)

Eilen oli ihana vapaapäivä (se kostautuu lauantaina ja sunnuntaina töissä), ja vielä siihen Tuulan blogipostaukseen palatakseni, Norjassahan tosiaan tykätään viettää vapaatkin työkavereiden seurassa... joten olin sitten ensimmäistä kertaa tämän työpaikan porukan kanssa grilliretkellä, yllätys yllätys, Grense Jakobselvissä. Erona entisiin kollegoihini: vaikka suurin osa seurueesta nautti hiukan olutta tai viiniä, kukaan EI alkanut pohtia syvällisesti työasioita.

Jotkut kalastivat, mm. merilevää. Moni kävi uimassakin ihan vapaaehtoisesti, yksi taas vahingossa, vaatteet päällä. :-S
Vähän kannattaa varoa kun keikkuu kallioilla vavan kanssa....


Jotkut tekivät purjeveneitä.

Jotkut vain nauttivat. :)
Kauempana pidettiin kokousta.

Aurinko laski ja rannalle jäi vain yksi hengästynyt kojootti ja sen emäntä. Sekä isäntä joka otti kuvan.Mies laittoi kameran kalliolle napsuttelemaan kuvia ja teki tällaisen auringonlasku-timelapsen.:)


5 kommenttia:

 1. Uskomatonta tosiaan, etta aurinko hellii meita nain monta paivaa putkeen. ihanaa. Kylla sita talvea on sitten taas edessa:)
  Jatkatko samassa tyøpaikassa kuin viime vuonna? toivottavasti!! Grense Jakobselv on ihana paikka:)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö oli hieno toi timelapse :) Miten usein se kamera otti kuvan?

  VastaaPoista
 3. Varmaan tuo vapaa-ajan vietto työporukan kanssa riippuu työpaikasta/paikkakunnasta. Meillä kyllä "nuorempi" porukka viettää aikaa yhdessä - monet ovat ulkomaalaisia ja ovat muuttaneet tänne tuntematta ketään. Mutta noin muuten ystävien työpaikoillla tuntuu siltä että pari-kolme vuotta menee ihmisiin tutustuessa (!!), myös norjalaisilla, ja hirveästi ei työporukan kanssa hengailla. Kiva kuitenkin että vapaat eivät menneet työkavereiden kanssa työasioiden pohtimiseen :)

  VastaaPoista
 4. Jee, Kalamuija, joskus meitäkin hellitään, siis säiden puolesta. ;) Olen ottanut virkavapaata ja kokeilen ihan toisenlaista työtä.... ;)))

  Mila, tietääkseni 10 sekunnin välein se näpsii kuvia. Se on semmoinen pikkuinen "retkikamera", sään- ja iskunkestävä, mutta tykkään kovasti silläkin otetuista timelapseista! Harmittaa kun ei omassa kamerassani ole sellaista toimintoa ollenkaan...

  Satu, no meillä onkin nuorta porukkaa töissä, itse olen oikeestaan vanhimmasta päästä... ;) ja paljon ulkomaalaisia. Silloin on tietenkin luonnollista viettääkin aikaa enemmän yhdessä! Ja kyllä minusta tietenkin työasioistakin voi joskus olla hyvä puhua silloin kun on aikaa, mutta se voi vaan mennä liiallisuuksiin..... :-S

  VastaaPoista
 5. Testaan kännykällä sähköpostin kautta vastaamista. Sori kun menee leikkimiseksi, meikä ei tämmöisiä vielä oikein hallitse. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)