keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Vielä paluu eläintarhaan...

Olin sitten videoinut ja kuvannut näyttövikaisella kameralla aika paljon puita, aitausten tolppia ja jonkin verran taivasta. :D Ilveksestä näkyi häntä (joka on kyllä todella hieno) ja hirvestä komeat sarvet. Tarkennus oli yleensä hyvin kaukana pääkohteesta. Kokonaisuudessaan loistava suoritus.

Pari pätkää löytyi joissa näkyy melkein kokonainen eläin.


Yhdellä nuorista susista, jotka viettävät tällä hetkellä aikaa Salt ja Pepper -karhukaksikon aitauksessa, on suomalainen nimi, Silmu. Tanskalainen opas kertoi sähköpostissa että hän oli jonkin aikaa Suomessa töissä ja siltä reissulta hän toi nimen yhdelle urospennulle. Minä ajattelin ruveta Silmun kummiksi. :) Kummi on tietenkin vain ystävällinen nimitys sponsorille, joka tukee susien sosiaalistamisprojektia vuosimaksulla. Vastineeksi saa t-paidan, kuvia kummisudesta, päivityksiä susitarhan kuulumisista sekä yhden ilmaisen wolfcamp-käynnin vuodessa.


Jos haluat itsellesi kummisuden (1000 Norjan kruunua/vuosi), lisätietoa löydät Polar Zoon kotisivuilta norjaksi tai englanniksi.
Melkein koko matkan Tromssasta Barduun ja takaisin satoi vettä, mutta aurinko pilkisti esiin kun olin tämmöisen suloisen vanhan tilan (nykyään museokäytössä) kohdalla. Oli niin viehättävä että piti pysähtyä.Helluntaipäivänä kävin iltalentoa odotellessa Tromssan Telegrafbuktassa, jossa opiskeluaikana oltiin pari kertaa grillaamassa. Tuuli niin ettei meinannut pystyssä pysyä, ja välillä saatoi kaatamalla vettä. Mutta lapset juoksivat hiekkalapiot kädessä rantaan ja äidit sytyttivät nuotiota ja kaivelivat makkaraa repuista. Helluntaina kuuluu grillata rantsussa, piste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :o)