keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ajankohtaista tunnustusta :)

Kiitos taas kerran Kalamuijalle, tällä kertaa näistä tunnustuksista jotka sain häneltä!Näihin tunnustuksiin liittyy sitten taas sellainen juttu että jotain pitää tunnustaa. ;) Kalamuija kertoi itsestään seitsemän ajankohtaista asiaa, itse en tiedä juuri nyt löytyykö niin monta.

1. Olen tällä hetkellä flunssassa. :( Eilen palelin ja menetin ääneni töissä, ja kotiin tullessa olikin vähän kuumetta. Tänä aamuna särki vielä päätä, mutta iltapäivällä olikin jo paaaaljon mukavampaa. :D Hitsi, jokohan huomenna on mentävä töihin?!2. Hain juuri postilaatikosta Kent-boxin jonka tilasin cdon:ista. :) 10 cd:tä Kentin musaa plus kuvia, kiertuejuttua ja muuta sälää. En kyllä osaa sanoa milloin ne kaikki tulee kuunneltua saatikka luettua...


3. Olen kirjaimellisesti kurkkuani myöten täynnä koirankarvoja enkä suosittele hirvikoiran hankkimista kenellekään! Kuvan koira ei liity tapaukseen. Se taitaa olla valkoinen paimenkoira. No, en suosittele sitten sitäkään!


4. Olen hakenut opiskelemaan. 8-) Tämä on erittäin salaista vielä, siitä ei tiedä muut kuin mun mies. Niin no nyt sinäkin tiedät. En kerro vielä mitä hain opiskelemaan, totean vain että mahdollisuuteni ovat kaiketikin aika pienet. Ja toisekseen että muuttoa ei olisi edessä, vaan opinnot suoritettaisiin suurimmaksi osaksi täällä.


5. No ei tule muuta mieleen.


Tänään kun en oikein jaksa lukea mitään pitkää (= yli 3 riviä) tekstiä niin laitan nuo tunnustukset eteenpäin Irmalle! Ja kaikki jotka eivät ole vielä käyneet katsomassa Irman kerrassaan upeita kuvia luonnon pienistä suurista ihmeistä, ne on pakko nähdä!

- Ja tämän postauksen kuvista minulla ei sitten ole tekijänoikeuksia yhteenkään.

7 kommenttia:

 1. Kiitos ja kauhistus! Vai että vielä tunnustuksia, olisit laittanut tunnistuksia, olisi ollut vähän helpompaa. Huhhuh. Katsotaan kun ehditään. Molemmatko annat?

  VastaaPoista
 2. Irma, ei niihin liittynyt mitään tunnustus-vaatimusta! ;) Laita mieluummin jotain tunnistuksia!!

  VastaaPoista
 3. Mikä helpotus. Kaivelenpa sitten jotain tunnistuksia.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista ja täällä odotetaan uutisia opiskelupaikasta :) Irman kuvat olivat kyllä upeita, enpä ollut hänen blogissaan ennen vieraillutkaan!

  VastaaPoista
 5. Olepa hyvä:) ja toivottavasti olet jo terve. Mäkin odotan innolla uutisia.. mihin PÄÄSIT opiskelemaan:)
  Nyt kyllä koirakuume vähän laski.. kiitos siitä:)

  VastaaPoista
 6. Pikaisiin paranemisiin. Tata flunssaa on liikkeella taas aika paljon. Oikein hyvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille, kyllä se flunssa toivottavasti on selätetty, yskä tietenkin jäi jäljelle. :) Pysykää terveinä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)