torstai 13. tammikuuta 2011

Huopikkaat huopikkaat

Tänään sain vihdoinkin ostettua tämmöiset ihanat huopikkaat, joita olen kateellisena katsonut muiden jaloissa koko viime talven. :)


Noilla pitäisi kai sitten toivottavasti tareta ajaa sitä kylmää diiseliautoakin, ja kelkan kyytiin vetäisen niiden päälle tämmöiset kenkäsuojat niin ei luulisi varpaita palelevan. Näitä olen käyttänyt jo monta vuotta, mutta ei ole ollut oikein kunnon kenkiä niiden sisälle.


Pakkanen on taas kirinyt lähelle 25 astetta ja varsinkin kaupungilla tuntui tänään hirveän kylmältä. Otollinen päivä siis tällaisille ostoksille.

Nyt sitten koeajamaan uudet kengät koirapolulle. Vähän hassun tuntuiset alkuun jalassa tuollaiset kengät joissa ei ole eroa oikean ja vasemman jalan lestissä. Kuulemma kannattaa merkitä niihin oikea ja vasen itse jotta ne muotoutuvat paremmin jalkoihin sopiviksi.

11 kommenttia:

 1. Onpas hienot!!! Ja aivan varmaan todella lampimat.

  Taallakin on taas tanaan ollut niin julmetun kylma. Minua tympii tama talvi nyt. Lunta on tullut ja kylmaakin ollut ihan liikaa.

  VastaaPoista
 2. Mustista olisin ehkä tykännyt enemmän mutta ei ollut minun kokoa. Enkä jaksanut lähteä toiseen kenkäkauppaan. :P

  On tämä taas todella talvinen talvi, täälläkin on satanut tänään pikkuisen taas lunta, ja eilen aika reippaasti. Välillä alkaa tympiä, mutta minua kyllä tympii eniten tämä kaamos. Odotan aurinkoa takaisin vuosi vuodelta enemmän.

  VastaaPoista
 3. Hienot huopikkaat! Ei ole täällä etelässä näkynyt tuollaisia, vaikka tänä talvena olisi ollut hyvät kelit käyttää.

  VastaaPoista
 4. Moi Heli, tänä vuonna on kyllä lämpimille kengille varmasti käyttöä koko Pohjolassa ja ehkä etelämpänäkin... Noiden huopikkaiden nimi on Nesnalobben, jos haluat vaikka netistä etsiä. Löytyy pitkällä ja lyhyellä varrella.

  VastaaPoista
 5. Ai niin ja: jos nyt vaikka netistä alkaisi tilata just tuon merkkisiä huopikkaita niin ne on kooltaan pieniä verrattuna useimpiin muihin kenkiin, eli esim. minun piti ostaa kokoa 40 kun tavallisesti minun kengännumero on 38 (joissakin talvikengissä 39).

  VastaaPoista
 6. Onpas hienot huopikkaat. Mutta enpäs ole jäänyt huonommaksi. Minulla on tosin perinteiset venäläiset. sain juolulahjaksi. Onneksi täälläkin on niille tänä talvena käyttöä :)

  VastaaPoista
 7. Mainion näköiset huopikkaat, enpä ole moisia nähnytkään livenä. Onko lämpimät?

  VastaaPoista
 8. On ne varmaan lämpimät, tietenkin täällä lauhtui kun sain ne ostettua joten ei ole tositoimissa testattu. ;D Eilen oli -15 ja laitoin huopikkaat jalkaan hauvalenkille, aika kuuma tuli jaloille. Tietenkin mulla on aina villasukat...

  Eri asia sitten jos istuu jossain paikallaan, siinähän ne tulee sitten testattua...

  VastaaPoista
 9. Avletto, on varmaan hyvät! Luulen että Venäjällä osataan tehdä huopikkaita. ;))

  VastaaPoista
 10. Ai sä hankit.. pitäiskö munkin? UGG:t lämpimästä ulkonäöstä huolimatta ovat osoittautuneet aika kylmiksi kengiksi. Ja liukkaatkin ovat! Noita näkee täällä paljon. Kiinnitin huomiota kun oltiin koiravaljakkoajelulla Birkillä niin siellä kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla oli noi.. eli niiden täytyy olla lämpimät:) täällä on ollut tänään kylmä, hrrrr. Vaikka mittari näytti vain -18 niin tuntuu että on 40!

  VastaaPoista
 11. Kalamuija, koiravaljakkoajajien kenkiä minäkin katselin ja ajattelin että tuollaiset pitäis hankkia, ja siitä niitä alkoikin näkyä ihan kadulla ja työpaikalla. Laitoin niihin nyt lämpimät pohjalliset vielä. :) Niin täällä tuntuukin -18 vähintään siltä kuin ois -40... Joululomalla Savon sydänmailla touhusin ilman pipoa ja takki auki ulkona -26 asteen pakkasessa ja olin että täh, kaikki ulkolämpömittarit näyttää täällä ihan mitä sattuu. :D Ei ollut yhtään kylmä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)