sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Eipä näkynyt

aurinkoa. Tänä aamuna se paistoi yhdelle huipulle joka näkyi mökin makuuhuoneen ikkunasta kun venyttelin peiton alla, mutta äkkiä se katosi pilvien taakse.

Mutta ihana viikonloppu oli muuten, kyllä mökkeily on vaan mukavaa! :) Olen ajanut varmaan satoja kertoja sen paikan ohi tajuamatta miten upeita mökkipaikkoja sinne kätkeytyy. Auton ikkunasta se on minusta todella tylsää seutua. Niin sieltä vain löytyi todella kiva mökki ja järvi heti sen alapuolella, ja hyvä siellä on hiihdelläkin ympäristössä.

Lauantaina olinkin tosi reippaana lykkimässä pilvisessä mutta mukavan tyynessä säässä hyvin valvotun yön jälkeen. Luisto suksissa oli kerrassaan erinomainen. Taaksepäin.


Huh huh, suomalainen ei pysy perässä! Douppaaminen jäi vähän vajaaksi...?


Sitten äkkiä välipalaa nuotiolla että jaksoi lämmittää saunan ja tehdä ruokaa. :)


Sitten vaan odottamaan seuraavaa viikonloppua ja aurinkoa! ;)

6 kommenttia:

 1. Onnea auringonbongaamiseen!! Ihania retkitunnelmia, miehen kanssa juuri myös mietitään että mihin lähdettäisiin hiihtelemään.... :)

  VastaaPoista
 2. Josko tänään siellä ja täällä pilkahtaisi, peukut pystyyn.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle jotain:)
  Ihanaa etta aurinko on vihdoin taalla!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on aurinko näyttäytynyt. Mutta ei maissa olijoille ainoastaan meille, jotka olimme kaukana merellä.
  Sulla pitäis olla suksen pohjassa naulattuna sellainen kestopitovoide, joku tarra, joka estäis lipsumisen eikä haittais luistoa.
  Ennen silloin lylyn ja kalhun aikaan taisi olla majavan karvaa tai jotain.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille ihanista aurinkoviesteistä! ;)) Aurinko on kaunis sana!

  Totta, Avletto, ja sellaiset "skifeller" on olleet tässä harkinnassa... no jotain kolme vuotta! ;D Hyvin harkittu ja niin edelleen...

  VastaaPoista
 6. Ja kiitos kaunis tunnustuksista, Kalamuija! <3 Yritän tässä laittaa kommenttia sinne sinun blogiin sen postauksen alle... jostain syystä ei nyt lähe. :-S No toivottavasti ei sitten käy niin että siellä on kohta 50 mun laittamaa samanlaista viestiä kun olen painanut sitä lähetä-nappia jo aika monesti. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)