sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kotona taas!

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna! ;)

Vietettiin vielä mukava päivä Saariselällä mäenlaskussa koska huonetta ei tarvinnut luovuttaa aikaisin (eli koirat saivat kölliä lämpimässä kaksijalkaisten säheltäessä rinteessä).
Aika harmaata eikä oikein nähnyt missä laski mutta aina sitä vaan alas löysi tien.

Kaunispään huipulla joulu jatkuu...

Huipun lohikeitto oli tietenkin päivän kohokohta! :D

3 kommenttia:

 1. Ootpa ottanut hyvän,niin satumaisen kuvan mökistä Kaunispään huipulta.Oikein kaunis. Tykkään kovasti tuollaisesta huurumaan tunnelmasta, niinkuin nyy siinä lastenohjelmassa snøbarna. Täällä leudossa sellaista ei paljoa näy. Onneksi Suomi oli koko loman ajan lumihuuruinen. Puissa melkein tykkyä.

  VastaaPoista
 2. Ai te olitte Saariselalla:) Se on ihana paikka ja varsinkin juuri tuo ravintola Kaunispaan huipulla. Ihania poneja tuossa yhdessa postauksessa:) Ja sulla siis sama dietti.. jouluruokaa, hampparia, pizzaa ja grillimakkaraa. Uff.. pakko ryhdistaytya:) Hyvaa alkanutta vuotta:)

  VastaaPoista
 3. Joo, on se nätti tuo huipun ravintola. :)

  Nyt pitäisi yrittää ryhdistäytyä ruuan suhteen, ja eilen jo ryhdistäydyinkin ja tein oikein terveellistä kasviskeittoa ja olin hyvin tyytyväinen itseeni, kunnes sitten ihan puolihuomaamatta mutustin puolikkaan megapussin perunalastuja vähän niin kuin jälkkäriksi. ;=P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)