sunnuntai 30. tammikuuta 2011

AURINKOinen viikonloppu! :D

Jihaa! Tänä viikonloppuna kävin oikeasti hiihtämässä auringonpaisteessa. :) Oi onnea!

Olimme viikonlopun Hevonkuusessa eli Nessebyn mökillä yhdessä miehen veljen ja hänen morsmaikkunsa kanssa. Meillä oli leijahiihtovarusteet mukana, mutta lauantaina oli ihan tyyntä ja kirpakka pakkanen, eikä tänäänkään tuullut kovin paljon.

Kävin siis vaan hiihtelemässä Santun kanssa, Pikkulikkahan luonnollisesti anoi perjantai-iltana turvapaikkaa anoppilasta heti kun kuuli että moottorikelkka käynnistettiin. Toiset kävivät lauantaina kelkoilla pilkkimässä parinkymmenen kilometrin päässä mökiltä. Mies sai yhden kalan, ja siinä olikin koko porukan sen päivän saalis. :)

Minun saalis oli vaan se auringon näkeminen, enkä mitään muuta tarvinnutkaan. Ja kamera saalisti tämmöistä tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana aurinko! Vaikkei meillä mitään kaamosta täällä olekaan, niin tänään pääsin ulos aurinkoon ties kuinka pitkästä aikaa. (pahuksen päivätyö...)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se tahtoo olla, neljän seinän sisällä oltava päivän valoisat hetket.... No, sieltä se kevät tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Upea ja hyvin tehty kooste, skål auringolle ;)

  VastaaPoista
 4. Pitäis olla koira ja pitäis olla tuommoiset valjaat ja pitäis olla kunnon talavi. Taas karkasi vesisateiseks tämä meiän elämä. Eikä pöllyävästä lumesta tietoakaan.
  Hyvähän siellä idässä.
  Hieno kooste :)

  VastaaPoista
 5. Heh, kiitoksia... Täh, vettäkö siellä lännessä sataa... :-S No ei ole kivaa sekään. Täällä satoi tänään lunta. Ei kyllä herättänyt sekään hurraahuutoja. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)