maanantai 9. tammikuuta 2012

Latu auki

Talven eka hiihtoretki vihdoinkin takana! On kyllä niin harmaa päivä että ei voi paljon päivänvalosta puhua, mutta ihanaa oli. ♥ 
Mitenkäs tätä paremmin juhlisi kuin minttukaakaota nauttimalla, tosin ilman minttua tällä kertaa, koska päätin käydä tänään vielä EU:ssa tarkistamassa että miten v***n kallista se diiseli oikein on tänä vuonna. Ja päätin myös että seuraavan kerran tankkaan auton taas Venäjällä, mutta tänään ei jaksa niin monimutkaisia asioita.

4 kommenttia:

 1. Sinisiä nuo sinun kuvat ovat, eivät harmaita ;). Mikä tuo aita tuossa toisessa kuvassa on?

  VastaaPoista
 2. No kuvat voi olla sinisiä mutta harmaalta se lähinnä näytti. :) Tuo on ihan vaan poroaita, ettei porot pääse tielle ja liian lähelle Venäjän rajaa.

  VastaaPoista
 3. Me kaytiin tanaan hiihtamassa siina Skytterhusfjelletin alueella. Kivoja latuja ja makia joita lapset voi laskea. Siihen tehdaan sellainen kiemurteleva rata jossa voi treenata/ jarjestaa kisoja. Vahan kuin Sandnesissa, mutta ei niin paljon makia:)
  Joo diesel on kuulemma saman hintaista kuin bensa Suomessa. Mika oli tarkka hinta? t.kalamuija

  VastaaPoista
 4. Kiva!! Hiihtolatuja täällä saisi ollakin paljon enemmän. :) En tosin itse yleensä koiran kanssa hiihtele latuja pitkin kun se koira on vähän semmoinen kaheli tapaus.

  Minäpä en ole ihan varma paljonko se niitä tiiselistä loppujen lopuks siellä otti, jostain on jäänyt mieleen hinta 12,53 (siis kruunua) mutta en todellakaan ole varma.. ei sitä kuittiakaan tietenkään löydy lompakosta. Eli lähdin katsomaan dieselin hintaa mutta en nyt muista sitä! ;D 12 kruunua ja jotain se kuitenkin oli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)