tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kuvahaaste

Terveisiä Sallasta! :)

Satu heitti kuvahaasteen joka menee näin:

 1. Avaa neljäs kansio missä säilytät valokuviasi
 2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
 3. Selitä kuva
 4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama
Jaahas. Tällä koneella mitä juuri nyt käytän ei taida juuri olla omia kuviani, mutta ratkaisen tämän niin että otan neljänneksi vanhimman nettialbumin Picasasta ja sieltä neljännen kuvan.


Ja se on tuollainen. Kuva on otettu pääsiäisen aikoihin vuonna 2005 Kiilopään keskuksen luota. Oltiin menossa suksilla johonkin suuntaan ja piti noista jäisistä muumihahmoista ottaa kuva.

3 kommenttia:

 1. Vau miten hienoja Muumihahmoja! Onko niilla niinkuin sauvat kasissa?

  VastaaPoista
 2. On siinä ollu jäätaiteilijalla tekemistä. Tosi siistiä työtä. Mutta olisi se voinut hieman tarkemmin paneutua hahmojensa esikuviin. Muistaakseni muumit nukkuvat talviunta, vai omianiko näin pääsiässuklaata syöneenä höpisen.
  Minusta ei ainakaan tuollaiseen hienomekaaniseen näpertelyyn olisi.
  Ja sittenhän siellä pitäisi koko ajan seurailla ettei sauva vaan katkeaisi.
  Saivatkohan nuo patsaat olla ihan rauhassa. Tuli vaan tuosta bussista mieleen josko joku voimiensa tunnossa oleva seurueen jäsen olisi aamuyöstä alkanut papan kanssa painimaan.

  VastaaPoista
 3. On niillä sauvat, taisi taitelija käyttää vapauttaan laittaa muumit harrastamaan talviurheilua. :) Oli siellä muitakin jääteoksia, ainakin kotka ja hirvi, ja ei ainakaan niinä päivinä tehty ilkivaltaa kun me liikusteltiin siellä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)