perjantai 1. huhtikuuta 2011

Rovaniemeltä iltaa :)

Sama huone saatiin koiran kanssa kuin joulun allakin, eli koira muisti ulkoa missä sänky on, ei haitannut näön menetys nytkään. Sänkypaikasta käydään vielä kova taistelu ennen Nukkumatin vierailua. :D Ja nettiyhteys muistui läppärin mieleen heti, ei kysellyt salasanoja tällä kertaa.

Aprillipäivän kujeet menivät ihan ohi, yhtä viatonta 7-vuotiaan yritystä lukuunottamatta en ole joutunut aprillipilojen uhriksi enkä ole itsekään oikein päässyt kieroilemaan. Inarissa selasin Iltalehteä pizzan syönnin lomassa mutta kaikki mitä luin meni ihan täydestä, en huomannut minkäänlaista narrausta siinäkään.

Jos joku on kuullut, lukenut tai kokenut oikein hyvän aprillipilan niin kertokaa ihmeessä, voi kyllä joutua vääntämään rautalangasta ennen kuin meikäläinen älyää...

2 kommenttia:

 1. Kaikkein paras aprillipila oli se kun meidän paikallislehden päätoimittaja haastettiin julkisen sanan neuvostoon.

  Se oli yksityisessä mailissaan provosoinut kanien ystävää ja suuren kanikirjan kirjoittajaa Marit E. Busethia mainitsemalla kaninlihan olevan hyvää. Ja antanut kanikastikkeen ohjeen.

  Herra päätoimittaja Marthinussen teki tapauksesta julkisen, tuli sen johdosta esiin maakunnan nettiportaalisssa vol:ssa.

  Hän painotti jättänensä vastaamatta julkisesti Marit E Busethin lehden ja päätoimittajan turkistarhauslinjausta kritisoivaan yleisönosastokirjoitukseen.

  Asiasta nousi suuri mediakohu. Suuri kaniinisota oli syttynyt.

  Suuren kaniinisodan taisteluja seurasimme aprillipilana, eikä monikaan usko vakuutteluja, että kyse on ihan oikeasta episodista.

  Minäkään en pitkään aikaan tiennyt onko kyseessä sittenkin aprillipila.

  VastaaPoista
 2. No nyt vihdoin etsin tuon jutun netistä, aikamoinen kanisota! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)