perjantai 29. huhtikuuta 2011

Glada vappen.... zzzzz....

Ei pitäisi siitepölyä olla vielä kuin jossain Keski-Norjassa ja Etelä-Lapissa, mutta meikäläisen allergia taitaa aktivoitua kalenteriin katsomalla ja vanhoja etelän aikoja muistelemalla. Parin päivän pärskimisen ja kiukkuisuuden jälkeen alistuin ottamaan allergialääkkeen, ja jopas nukuttaa hyvin! Aamulla myöhästyin käynnistymisvaikeuksien takia kymmenen minuuttia töistä, pomo oli siinä vaiheessa jo ehtinyt poistua rakennuksesta jonnekin kokoukseen eikä siis ollut antamassa kommenttia. :D Toisen työpaikkani pomo kurvasi mutkassa vastaan ja oli vauhdista päätellen enemmän kuin kymmenen minuuttia myöhässä...

No, on valkolakilla taas kerran käyttöä. Hirmuisen riehakasta vappua kaikille!

Don't wake me.

4 kommenttia:

 1. Onpas aika jännä tuo siitepölyhomma, mutta toisaalta kyllähän siellä teilläpäin on enemmän puustoa. Kaikenlaisia pölyäviä vitelikoita viddalle mennessä.
  Ja saattaapi ilmavirtaukset tuoda sitepölyä kauempaakin.
  Me Vesterålenissa olemme vieläkin siitepölyvapaimpia alueita kuin te, sen tiiän kokemuksesta. Kun tuuli tänne ulkokantille käy lähes aina jostain päin merta.
  Onpas kuultavan valkee lakki, mulla ruttuinen ja haalistunut ja jossain piilossa. Mutta ei se estä ottamasta vapun kunniaksi yhtä lasillista simaa.
  Iloista vappua, taitavet ne russitkin villiintyä siellä isoissa kaupungeissa, meidän kylän muutamat eivät saa oikein mitään isompaa spektaakkelia aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Avletto, täytyy myöntää että tuo on lakki nr. 2. Ensimmäinen jäi jonnekin akselille Karasjoki-Kautokeino-Tromssa, en oikeasti tiedä mihin se katosi. Tahroineen kaikkineen. Harmitti kyllä kovasti silloin.

  Onneksi saadaan aika rauhassa olla russilta täällä vähän sivummassa asuessa, ei helvata sitä riekkumista jaksa kuunnella. :P

  VastaaPoista
 3. Kummallista minäkin olen pärskinyt jo kohta viikon enkä ole tietääkseni millekkään allerginen.
  Rauhalista vappupäivää sinne selkosille.

  VastaaPoista
 4. No taisi siinä olla vähän kevätflunssaakin mukana, minun tapauksessa! Toivottavasti sinä olet pysynyt terveenä. Vaikuttaa taas meikäläisellä olevan tähän aikaan vuodesta niin että tämä merentasoilmasto ei sovi, pitäis päästä jonnekin ylös (kuten Alpeille)...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)