perjantai 9. syyskuuta 2011

Mikkelsnes

Tänään kävin Neidenissä kuulemassa viimeisimmät juorut (en ole juorujen ystävä mutta niiltä ei voi aina välttyä) ja sitten kävin pitkästä aikaa kääntymässä Mikkelsnesissä. Siellä on nähty karhu. En kuitenkaan nähnyt nallesta jälkeäkään, ja koira ei käytöksestä päätellen haistanut juuri muuta kuin sopuleita.


Karhunhoukuttimet olivat kyllä paikalla.


Laitetaan vaihteeksi kappelin kuva, ne sopivat tällaisen pakanallisen ihmisen sivulle niin hyvin. :) Neidenin kappeli on kyllä minusta todella kaunis. Varsinkin talvella, kun lumi tekee siitä piparkakkutalon.


1 kommentti:

  1. Lauri Pietikäinen12. syyskuuta 2011 klo 9.59

    Sielläpäin noita kauniita kappeleita piisaa, joko kivisiä tai puisia.
    Melkein pitäis käydä katsomassa, kun ollaan  kahden vuoden jahkailujen jälkeen vihdoin tulossa Finnmarkkuun, ohitimme juuri Tromssan. Tykkään läänistä jossa elämänfilosofia, ainakin Mehamnissa, kiteytyy sanontaan "Niin ne päivät vaan kuluvat"Hyvä kun hieman stressaavan Støn touhun vastapainona Mehamnin kalatehtailla ei tosiaankaan kenelläkään oo kiire yhtään minnekään , muuta kuin korkeintaan perjantaina mökille :) Tietää paljon laatuaikaa, vapaata kalastuksesta. Voi vaikka testata Hurtigrutan palvelutason.  

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)