torstai 1. syyskuuta 2011

Syksy ♥

Isä ja Isomusta kävivät täällä ja toivat syksyn tullessaan. Ei tarvinnut kuitenkaan ruveta vaihtamaan talvirenkaita tällä kertaa. ;D


Tänään on kalenterinkin mukaan suosikkivuodenaikani ensimmäinen päivä, joten oikein ihanaa syksyä teille kaikille! Kävin EU:ssa ostamassa herkkuja ja ruokkimassa nälkäänsä huutavan Aatun (se on siis mun auto), ja otin turistien kanssa kilpaa kuvia poroista ja Neidenelvasta. Santtukin yritti tehdä oikein läheistä tuttavuutta erään miehen järjestelmäkameran kanssa, se on niin kovin tohkeissaan kun niin hienojen vehkeiden kanssa tullaan näin kauas pohjoiseen ihan vain valkoista koiraa kuvaamaan.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa syksynalkua sinne myös, odotan jo innolla että voi laittaa takkaan tulen ja parkkeerata siihen eteen kirjan kera :) 

    VastaaPoista
  2. Lauri Pietikäinen6. syyskuuta 2011 klo 7.46

    Sinähän voisit kuuluisan norjalaisluontokuvaaja Terje Hellesøn menetelmää käyttäen siirtää Santun hieman lähemmäksi tuon putouksen alle lohia pyydystämään.
    Varmasti tulis ykköspalkinto vuoden luontokuvakisassa. Terjekin sai kun se siirsi netistä löytämänsä ilveksen utumaisemaansa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)