keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Day off

Vapaapäivä alkoi todella synkissä merkeissä. Sähköt olivat poikki! Hana hikotteli sen verran että hiusten pesemistä ei kannattanut edes suunnitella (kun se kaivon pumppu toimii edelleenkin sähköllä) mutta hirvein katastrofi oli tietenkin se etten saanut keitettyä aamukahvia. :(

Soitin jo sähkölaitoksellekin jossa vahvistettiin että kyllä, sähköt ovat meidän alueella poikki ja pysyvätkin pari tuntia poissa, ja kyllä siitä on ilmoitettu lehdessä ja radiossa. No ei ole yhdessäkään verkkolehdessä tullut vastaan tällaista tietoa kuten ei myöskään P4-radiokanavalla. Kysyin että onko heillä esimerkiksi Facebook-sivua jossa voisi infota tällaisista jutuista niin minäkin ehkä huomaisin, mutta ei heillä kuulemma vielä ole.

Menin siis täysin zombiena viemään autoa pajalle katsastukseen. Ja - siellä oli Pelastukseni! Kahviautomaatti! :) Tyyppi tiskin takana sanoi että tässä menee vähän aikaa kun mekaanikot ovat vielä kymmenen minuuttia lounastauolla, joten jos minulla on jotain asioita hoidettavana muualla niin... mutta minä parkkeerasin itseni kirjan kanssa kahviautomaatin viereen ja sanoin että minä se kyllä jaksan odottaa. Eikä ole milloinkaan niin nopeaa toimintaa ollutkaan millään norjalaisella verstaalla, olivat ilmeisesti niin älleitä kaffestaan että joko täyttivät arvaamalla sen lappusen (siinä tapauksessa oikein arvattu tällä kertaa, autossa ei mitään vikaa) tai sitten ne mekaanikkoparat potkittiin töihin kesken ruokatunnin.

Auton "nollaa reikää" juhlistin kuitenkin retkeilemällä suosikkitunturilleni Øretoppenille, oli taas niin mahtavan kaunis syyspäivä.Huomatkaa sotamaalaus.

Kotona mies oli halkohommissa ja oli myös sytyttänyt ihan hyvän kokoisen nuotion. Ja kylläpä makkara maistuikin. :D

5 kommenttia:

 1. Mahtavat on kyllä maisemat! Hieno toi kuva missä koiruus on liilan aluskasvillisuuden seassa.

  VastaaPoista
 2. Rupes jo hämärtämään aika hyvin kun laskeuduttiin sinne metsään, jotenkin tuossa kohti oli semmoinen satumetsän tuntu. :) Ei tosin siitä tunnelmasta ihan saa kuvaa tuolleen vaan napista painamalla, mutta se liila kyllä tunki aika hyvin esille sieltä...

  VastaaPoista
 3. Kyllä kelpaa korpin kallioilla koirien kanssa käyskennellä. Jee. Sainpas kaikki lauseen sanat alkamaan k:lla :) Koskahan sais vapaata ja säätä mennä Mehamnin kallioille.

  VastaaPoista
 4. Se korppi tuli meitä vastaan ja lensi niin läheltä yli pari kertaa että minua vähän siivekäskammoisena rupesi jo pelottamaan. ;P Ja tuota kaunista serenadia se kävi mielle henkilökohtaisesti esittämässä useaan otteeseen, tietysti se on ihan asiaa kun oltiin turbok'in mukaan ainoat huipulla käyneet eilen. Työ pilaa kyllä ihmisten elämän, kun noin kauniina päivänä ei ristinsielua näkynyt...

  VastaaPoista
 5. Hienoja maisemakuvia. Ja kyllä, työ pilaa elämän, kun pitää istua sisällä vaikka olisi parempaakin tekemistä kauniina syyspäivänä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)