lauantai 24. syyskuuta 2011

Näkemiin ja kiitos kaloista :D

Kalamuija kertoi jo blogissaan suosikki-kalastajabloggarimme Avletton ja hänen poikansa pikavisiitistä Etelä-Varankiin, joten jotta en käyttäisi liikaa tätä kallista työaikaa blogin kirjoittamiseen, laitan yksinkertaisesti vain linkin.

Ihana kalantuoksu on ollut aistittavissa omista sormista koko illan. :) Huomenna pitääkin syödä kalaa lounaaksi ennen töihin lähtöä, tai miksei vaikka aamiaiseksi?

Monet tuntevat varmaan Linnunradan käsikirjan liftareille -kirjasarjan (tai elokuvan). Itse en kyllä muista siitä juuri mitään, mutta jostain hyppäsi tänään mieleen tuo Näkemiin ja kiitos kaloista.

4 kommenttia:

 1. Lauri Pietikäinen25. syyskuuta 2011 klo 1.58

  Ole hyvä. Toivottavasti maistuu. 
  Kala on terveellistä ja hyvää. Delfiinitkin siitä tykkää.
  Minä en ole edes lukenut enkä nähnyt Linnunradan käsikirjaa liftareille enkä siepparia ruispellossa vaikka varmaan 30 vuotta oon aikonut. Oli oikein mukava blogitapaaminen ja  pelkästään hurtigruten tiukkojen aikataulujen syytä ettei ollut mahdollista olla pidempään teidän seurassa eikä aikaa käydä appelsiinikivellä. Näin kuitenkin paikan missä se on :)  

  VastaaPoista
 2. Kommentoin jo tuonne Kalamuijalle, kuinka hauska idea tuollainen blogitapaaminen onkaan. Pitaisi vaan jarjestaa sellainen valtakunnallinen tapaaminen, vaikkapa sinne Islantiin ;).

  VastaaPoista
 3. Hyvä, seuraavaksi kerraksi jäi sitten vielä aika paljon nähtävää. :D

  Minä oli aika nuori kun luin sitä Linnunradan käsikirjaa, pitäisi varmaan kerrata. Siepparin ruispellossa luin myös mutta en voi kehua muistavani sitäkään...

  VastaaPoista
 4. Kannatetaan, ja ehdottomasti Islantiin. :) Sitten käydään issikkaretkellä kylpemässä geysirissä. Eikös käydäkin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)