perjantai 18. helmikuuta 2011

Haloo haloo aurinko

vai oliko se halo yhdellä o:lla.


Kirkasta ja kaunista säätä on taas riittänyt, eikä hyttyssumutteitakaan ole tarvittu. Meillä kotona oli aamulla -34,4 astetta, mutta Neidenin Fjellstualla oli ihan kunnon talvi, -44. Ilmoittauduin Zumba-viikonloppukurssille joka alkaa huomenna Svanvikissa, kun nyt tuntuu ettei kovin pitkät hiihto- tai kelkkaretket kiinnosta. Meillähän töissä aloitettiin zumbaaminen kerran viikossa, mutta se on nyt päässyt porukalta näköjään unohtumaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille täältä kylmästä Varangista... Vähän näpit jäätyi kun uskaltauduin autosta ulos ottamaan kuvaa, mutta niin jäätyi kamerakin. :)
6 kommenttia:

 1. Upea halo, lähetän täältä sinne hieman lämpöä huomiseksi luvattu plus asteita ;)

  VastaaPoista
 2. Plussaa! No ei sentään tarvitse liioitella... :D Jos minä lähetän vaikka puolet pakkasasteista sinne? ;)

  VastaaPoista
 3. Auts kuinka kylmä... Mukavaa zumbailua sisätiloissa!! :)

  VastaaPoista
 4. Höh en juksaa, vilkaise Säätila/ Arnoya linkkiäni ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtava halo-kuva! Ihan kunnon talvi tuntuu sielläkin olevan. Vanhasta elohopeamittaristani hävisi toissa-aamuna koko pylväs jonnekin alas, alas... Tarkoittaa siis vähintään 40 astetta. Naapurikysely (parin kilsan päähän) antoi tulokseksi -34, joten asuinpaikkani tuntien tuo -40 pitää paikkansa. Tässä on nimittäin aina 3-4 astetta enemmän kuin muualla. Alavalla paikalla alituinen hallan vaara...

  VastaaPoista
 6. Hui miten kylmää sielläkin, Irma!

  Okei Ari, uskon. :D Mutta en toivo plussa-asteita tänne vielä... Voisi oikeastaan pysyä miinuksella toukokuun alkuun asti, ja sitten suoraan vaan parikymmentä astetta plussaa, lumet äkkiä pois ja kesä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)