keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Liityn

siihen joukkoon joka vastaa Liisan blogin haasteeseen ottaa sanavahvistus pois kommenttikentästä. Että nyt pitäisi onnistua kommentointi ilman risukasojen tavaamista. :D Mutta, minulla on roskapostin suhteen nollatoleranssi, eli jos kommentteihin lentää yksikin buy these fantastic shoes -mainos tai vastaavaa niin risukasat tulevat takaisin!

Täällä on menossa aika vauhtia leviävä influenssa-aalto tai mikä lieneekään, ainakin porukkaa lakoaa sohvan ja sängyn pohjalle ympäriltä koko ajan. Töissä on otettu taas käsien desinfiointigeelit ja -suihkeet tehostettuun käyttöön ja ne harvat jotka eivät ole joko jollain kurssilla tai sitten kotona sairastamassa, elävätkin ihanassa viinanlemussa koko päivän... muutama aikoi myösh maushtaa shillä defish... desehf... deshifiksherointiaineella aamukahvinsha.

No, muistetaan ottaa jokapäiväinen kalanmaksaöljymme ja yritetään pysyä terveinä! :)


7 kommenttia:

 1. Ja valkosipulia naamaan :) Sillä mä olen pysynyt terveenä kun Jón on sairastanut jo kaks kertaa tän vuoden puolella.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sinäkin otit haasteen vastaan. on huomattavasti helpompaa ja herkämpää kommentoida. KOetahan pysytellä vuoteessa ja parannella.

  VastaaPoista
 3. Juu Mila, valkosipulia ehdottomasti! ;D Meillä tosin mies, joka ei voi sietää valkosipulia, ei sairasta flunssia juuri koskaan, kun taas meikäläiseen niillä on paha tapa iskeä... vaikka minä syön kaikkea!

  Jep, Liisa, en minäkään ole noiden sanavahvistusten sun muiden fani, monesti on tosi hidasta kommentoida kun ne kirjaimet tulee hitaasti näkyviin (johtuu varmaan joskus Bloggerin hitaudesta, joskus nettiyhteyden). - Ja itse olen vielä terve, kehuskelen vaan muiden sairastumisilla. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai influenssa-aaltoa pukkaa.. ai ai. Olen niin tyytyvainen ollut kun luen suomenkavereiden fb-paivityksia ja siella ollaan kipeena.. siis en sen takia.. vaan sen etta me ollaan taalla pohjoisessa saatu olla terveina. Toiv. ei pojat saa tautia koulusta! Kasidesit tosiaan kayttøøn!
  Makin bongasin ton haloilmiøn. Luulin sateenkaareksi, mutta mies mua sitten vahan valaisi:)
  Liikunta on pahasta.. lisaa ruokahalua:) Tanaan juuri sen taas huomasin. Varsinkin aamutreenaamista tulee valttaa. Oltiin aamulla salilla ja koko paivan ollut sellainen olo, etta voisi vain syøda ja syøda ja syøda.. paras kayda illalla viimeiseksi treenaamassa. Syøda vahan ja akkia sankyyn:)

  VastaaPoista
 5. Sanavahvistuksesta. Mulla on se nyt ollut poissa olisiko viikon. Bloggerin roskapostiin tuli yksi anonyymi kommennti englanniksi. Ei se mitenkaan epailyttava minusta ollut, mutta kun ei sisalto ollut muuta kuin, etta uusi lukija ilmottautuu, niin enpa ole julkaissut. Eli ei ole viela tullut mitaan sen kummempaa.

  VastaaPoista
 6. Olipas tama kommentointi helppoa! ;)

  VastaaPoista
 7. Heh, Kalamuija, mulla ei auta vaikka kuinka myöhään käy treenaamassa, syön sitten vaikka koko yön. ;D

  Joo, Tuula, ei tuollaiset yksittäiset viestit nyt edes mitään haittaisi vaikka olisivatkin jotain spämmiä, mutta Vuodatuksessa tuli just niitä kenkämainoksia joskus monta saman postauksen alle, ja silloin sain niistä niin tarpeeks. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)