lauantai 19. helmikuuta 2011

Zumba-cha-cha-cha! :)

Mahtavaa oli pitkästä aikaa olla Zumbassa. Siis meikäläisen kroppaa ei ole edelleenkään luotu lanteiden ketkutteluun, taivun yhtä hyvin kuin tukkikuorma, mutta pääasia että on hauskaa.

Oli myös hienoa päästä ensimmäistä kertaa kokeilemaan Zumbaa ohjatusti. DVD-kurssit ovat tietenkin hieno juttu ja tekevät tällaisten juttujen harrastamisen mahdolliseksi syrjemmässäkin, mutta ei mikään video todellakaan korvaa osaavaa ohjaajaa, se tuli todistetuksi! Olen ollut aiemmin saman vetäjän joogatunneilla, ja nyt aion kyllä ruveta käymään hänen Zumba/Afrodance-treeneissään, jos vaan mukaan vielä mahtuu.

Tänään lämpötila on noussut edellisistä päivistä jo noin 10 astetta, huomenna kun vielä vähän zumbataan, tulee varmasti suojasää. :)

Kotona kuuntelen tänä iltana Angelique Kidjoa. Kun asuin Vesisaaressa vuonna 2003, hän aloitti maailmankiertueensa sieltä. Se oli ihana konsertti tammikuun kylmän kaamoksen keskellä. :D Uskaltauduin jopa menemään mukaan lavalle kun hän pyysi ihmisiä sinne konsertin lopussa, ja se näytettiin sitten NRK:n uutisissakin. Kappale oli muistaakseni tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :o)