keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Hennes Majestet Kirkkoniemen torilla

Kirkkoniemessä alkoi tänään kulttuurifestivaali Barents Spektakel, ja tänä vuonna avajaisiin saatiinkin oikein arvokas vieras, itse kuningatar Sonja. :)


Kuningatar seuraa tänä iltana festivaaliohjelmaa ja avaa mm. saamelaisen taidekeskuksen järjestämän näyttelyn kauppakeskuksessa puolen yön aikaan.

Muuten se avajaisten show oli taas niin korkeaa kylttyyriä että eipä siitä tämmöinen metsän keskellä rokkenrollilla kasvatettu pulliainen osaa kovin syvää analyysia esittää. Metallia paukutettiin ja piipuista tuli savua. Eikä tällä meikäläisen ymmärrystasolla kyllä muutenkaan tule paljon osallistuttua tämän(kään) kulttuuriviikon rientoihin. Mutta kiva että Kirkkoniemessä on vähän elämää! :)

4 kommenttia:

 1. Eikö se metalliputkien pauke ja savut sitten uppoakaan.
  Jos se on ollut kallis, niin ei se voi olla muuta kuin korkealaatuinen. Ehkäpä se joka sinua nyt enemmän miellyttää on sitten 50 vuoden päästä korkeakulttuuria. Niinkuin nyt Pekka ja Pätkä elokuvat ja Reino Helismaan biisit.
  Meiän yhdistyksen seuraava korkeakulttuuri- ilta kolmen viikon päästä on kalastajienkin kovasti arvostama,
  Perinteinen savolais-suomalainen pitopöytä virvoittavien vesien nauttimismahdollisuuden kera.
  Siinä sivussa saadaan menemään muutama krjallinen juttu ja valokuvanäyttely heehhehheh :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä!! ;))

  Kyllä sitä saa paljon kulttuuriakin ujutettua vaivihkaa hyvän ruuan ja juoman sekaan.

  VastaaPoista
 3. Juu oli kyllä Kalamuijallekin vähän liian korkeaa kulttuuria:) Ihan hieno show, mutta mitä siitä sanoisi:) Parempi kun ei sano mitään.
  Mutta kiva että Kirkenesissä tapahtuu. Ei mekään olla oltu riennoissa mukana. NO eilen käytiin katsomassa potkukelkkakisaa:)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, ei oikein uskalla sanoa mitään. :D Juttelin eilen yhden kanssa joka on vapaaehtoisena auttamassa siellä festareilla ja pääsee sen takia kaikkiin juttuihin ilmaiseksi, hän oli ihan haltioissaan ja oli tosiaan osallistunut ihan kaikkeen mihin vain ehti. Ja kaikki oli kuulemma mahtavaa ja hienoa. Että ihan vilpittömästi olen iloinen niiden puolesta jotka nauttivat kulttuuriannista täysillä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)