sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Suklaa-cha-cha-cha

Eilen kun olin zumban jälkeen Svanvikin pienessä ruokakaupassa ostamassa öljyä autoon (se alkoi kiljua öljynpuutettaan onneksi juuri kaupan vieressä), kurssin ohjaaja oli kassajonossa suklaapatukka ja perunalastupussi kädessä. "Jotkut aina kysyy että miten sitä pysyisi noin hyvässä kunnossa, vastaan niille että syömällä suklaata ja tanssimalla zumbaa."

Kuulostaa minusta loistavalta reseptiltä. Tänään laiskaan joutenoloon tottunut kehoparka sai taas kolmen tunnin shokkiannoksen chachacha:ta. Mutta kun tulin kotiin, viimeinenkin suklaapatukka oli hävinnyt kaapista!! :-O Se piti sitten yrittää jotenkin korvata. Ensin meni eilisen keiton jämät (n. kahden hengen annos), sitten huomiseksi lounaaksi suunniteltu kanankoipi, seuraavaksi tyhjeni suklaakeksipakkaus, välipalaksi vähän sellaisia leipätikkuja, ja jälkiruuaksi suklaavanukasta vaniljakastikkeen kera. Sen jälkeen en keksinyt enää oikein mitään muuta, joten hotkaisin kokonaisen kurkun.

Ai kun tämmöiset liikuntapäivät on mukavia! :) Nyt jaksaa käydä vähän taapertamassa Pikkulikan kanssa, ja sen jälkeen pääseekin syömään iltapalaa. Esim. ruisleipää, kinkkua, juustoa ja kaakaota...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :o)