sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sunny Sunday :)

Taas on ollut kaunis, aurinkoinen sunnuntai, vaikkei nyt ihan pilvetön taivas ollutkaan. Harmi että kun on kaunista on usein myös niin kylmää. -25 astetta näytti mittari ja suunniteltu kelkka-ajelu jäi vähän suunniteltua lyhyemmäksi. Jonkin matkaa käytiin kuitenkin paleltumassa.Sen jälkeen pitikin lähteä reippaalle (lyhyelle) lenkille koirien kanssa jotta lämpö palautui taas kankkuihin! Nyt kun on kulttuurifestareiden viimeinen päivä ja siellä on ollut kaikenlaista "border crossing"-juttua (mm. Norjan ja Venäjän rajatolppia kävelykadulla), niin tässä sitten meidän border-kuvat höyryävän Paatsjoen vierestä.

Border-sit.

Border hug.

6 kommenttia:

 1. Upean näköistä, saispa tännekkin kunno kuvauskelit.

  VastaaPoista
 2. Siellä pohjoisessa näyttää olevan enemmän aurinkoa kuin täällä etelässä. Olen ihan selvästi väärässä paikassa täällä pilvien alla.

  VastaaPoista
 3. Niinhän sitä ollaan aina väärässä paikassa kukin vuorollamme. ;D

  VastaaPoista
 4. Border sit, border hug, mutta bordercollie puuttuu. Minäkin ottaisin mielelläni nuo teidän ilmat, rajasta en oikein tiedä.

  VastaaPoista
 5. Avletto, niin puuttuu bordercollie. Olisi ihana koira sellainen mutta meikäläiselle liian fiksu. Siinä käy huonosti jos koiran äo on kovin paljon korkeampi kuin emännän. Mira-schäfersekoitus oli n. 25% bordercollie, ja oli senkin kanssa tekemistä silloin kun siihen tutustuin ja se oli vielä voimissaan ja älyissään. :D

  Mertsu, eilen ja tänään vasta olikin kaunista, mutta k-y-l-y-m-ä...!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)