maanantai 28. helmikuuta 2011

Kevään tuoksua

Niin ne paukkupakkaset lopahtivat helmikuun puolella jo, vaikka sitä ei meinannut uskoa mahdolliseksi. Kevät hyökkäsi tännekin salakavalasti ja mittari on käynyt jo plussan puolella. Olihan se kieltämättä mukavaa käydä eilen hiihtämässä sellaisissa suht normaaleissa hiihtovaatteissa (vaikka ei niitä kovin moni ole katsomassa näillä meidän reiteillä). Perjantaina olin pitkästä aikaa kaupungilla ihan viihteellä, ja lauantain sää meni sitten hiukan ohi, vaikka kyllä minä muistaakseni ulkoilin päivällä koirien kanssa ja illalla ajoin jopa autoa.

Tänään oli Finnmarkun mittakaavassa täydellinen pääsiäissää, aurinko lämmitti jo mukavasti ja tuulta oli varmasti sen verran että olisi päässyt leijahiihtämään. Jos ei työ ikävästi sotkisi vapaa-aikaa... No nyt sää muistuttaa enemmänkin kansallispäivän (17. toukokuuta) perinteistä juhlasäätä, eli lunta tupruttaa vaakasuorassa.

Keväistä joka tapauksessa! :)


Vi räknar dagar, räknar år
En skymt av solen, doft av vår
Snart kommer regnet som en våg
Och sköljer bort
allt som inte är musiken..


8 kommenttia:

 1. "muistaakseni" repesin ! Jep kelit vaihtelee myrskyä pukkaa.

  VastaaPoista
 2. No jonkinlainen hatara muistikuva on olevinaan... :D Siellä varmaan onkin ihan oikeasti myrskyisää, täällä on vain raikasta.

  VastaaPoista
 3. Meillä on tullut kevät samaan aikaan. Ja minäkin olinsattumalta viihteellä ihan kunnolla, pidemmän Pielaveden Vaaraslahden kaavan mukaan. Tyyliin, kuka kuski, mistä pimeä pullo :) Norjalaiset eivät muuten sitä taitoa hallitse.

  VastaaPoista
 4. Ihan kuin pohjoisessa olisi kevät aluillaan aiemmin kuin täällä! No, sen verran ollaan oltu plussan puolella, että parkkipaikalle on ilmestynyt valtava rapakko.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, Avletto, Pielaveden vaaraslahtelaisittain viihteellä... mitenkähän kauan mahtaa kestää ennen kuin siitä selviää? ;D

  Heli, kevät yllätti... No ei täällä pahemmin ole lätäköitä vielä, saisi kyllä minun puolesta pysyä miinuksen puolella vaikka osa tietysti toivoo jo plusasteita.

  VastaaPoista
 6. Viihteellä Vaaraslahtelaisittain tarkoittaa siis sitä, että kuskikin saa osansa.
  Kun ollaan siltä ajelukierrokselta palattu lähtöpaikkaan (kuski huolehtinut, että kaikki ovat mukana ja että kaikkia virvoittavia ei ole nautittu)
  sosiaalinen kanssakäyminen jatkuu sen kuskin yrittäessä saavuttaa sama vireystila kuin kuskattavat.
  Sitten onkin sivistyneen seurustelun aika.
  Toipumiseen menee oma suhteellisen pitkä aikansa. Se on aina tapauskohtainen :)

  VastaaPoista
 7. Ai jaa, sitäkö se tarkoittaa! ;)) No siitä on kyllä (huonoa) kokemusta, kun parkkeeraa auton ja yrittää vartissa päästä samaan tunnelmaan minkä toiset ovat työstäneet viimeisten 7 tunnin aikana. Varsinkin kun siinä onnistuu, niin toipuminen saattaa tosiaan kestää jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 8. Just siinä on se ongelma :(
  Oli aikoinaan nuorena ollessa, eikä se ole maan vaihdon tai iän myötä minnekään hävinnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)