perjantai 18. maaliskuuta 2011

Close to heaven...

Tuuli vinkui niin mukavasti nurkissa ja auton kattotelineissä että ajateltiin pitkästä aikaa käydä leijahiihtämässä ihan vaan yhden pienen järven jäällä.

Oli vähän sellainen "close to heaven"-kokemus, jäällä oli vaikka minkälaista kinosta ja kuoppaa ja kovaa ja pehmeä lunta päällekkäin ja limittäin, ja tuuli oli puuskittaista eli leija kävi aika hurjana. Meillä oli mukana molemmat leijat, toinen on 6 neliön kokoinen ja toinen 9, ajateltiin tietenkin että huristellaan siellä yhdessä. Ei tarvinnut sitä isompaa edes ottaa ulos repusta, oltiin molemmat tyytyväisiä kun selvittiin parinsadan metrin testiajosta ilman että jouduttiin sairaslomalle loppukevääksi. :)


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Aika kyytia tuommoisella varmaan paasee. jannittava harrasrus! Hyvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Herkkä peli tämä läppärin hipaisuhiiri. Tulipahan nyt tuplasti hurjistelua.

  VastaaPoista
 3. Eilen ei uskaltanut paljon antaa vauhdin kasvaa kun oli tosiaan niin epätasaista niin yläilmoissa kuin maassakin. Mutta hauskaa se on silloin kun on hyvät olosuhteet. :)

  Mullakin on tämän läppärin hiiren kanssa vielä monen vuoden harjoittelun jälkeenkin ongelmia, välillä selaimessa ikkunat hyppelee sinne sun tänne kun tietämättäni painelen jotain ihme hiirikomentoja. :D

  VastaaPoista
 4. Wau hieno harrastus, eikös joku suomalais porukka käyttänyt noita matkalla pohjoisnavalle vai oliko se Grönlannin halki matkalla.
  Hiiri, mene hiiren asetuksiin ja säädä sopivaksi.

  VastaaPoista
 5. Luin Tuulan blogista , että duudsonit olivat olleet televisiossa. Niitä en tajua, mutta tuo teiän touhu kuulostaa paljon järkevämmältä ja mielenkiintoisemmalta ekstreemeilyltä kuin itsensä niittaaminen , lasinpalasten syöminen tai mopolla seinään ajo.
  Onko muuten ikinä murtunu mitään käsiä ja tällaisia.
  Minun hurjin harrastus tässä viime aikoina on ollut se , että saa keinoteltua itsensä laivaan kun 20 metrin tuuli pitää sen väkisellä etäällä laiturista.

  VastaaPoista
 6. Meillä joogataan niin usein, että kerrankin sattui olemaan kamera käsillä ja valoa tarpeeksi :D

  VastaaPoista
 7. Ari, on niitä leijoja aika ekstreemeissä ympäristöissä näkynyt aika ajoin tv:ssä, varmaan pitää paikkansa. :)

  Avletto, ei ole Duudsoneiden touhu valjennut ainakaan minulle, mutta hyvä kun kerroitte asiasta, sinä ja Tuula, pitäähän se nähdä. Ja leijahiihdosta, itse olen ollut tosi varovainen, suorastaan nössö, eli ei ole pahempia vahinkoja kyllä päässyt sattumaan. Pikkuisen olkapää edellä joskus lentänyt niin että sitten on jonkin aikaa vähän sattunut, mutta ei siis tosiaan mitään vakavaa... Siitä tuo on hyvä laji, että vaikka sitä ekstreemiurheiluksi kutsutaan, niin se on oikeastaan vain juuri niin ekstreemiä kuin itse haluaa!

  Nunt, ne oli tosiaan ihan mahtavia joogakuvia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)