tiistai 22. maaliskuuta 2011

God morgen, Tromsø!

Tänään minun piti kyllä herätä kotona omassa sängyssäni, mutta sen sijaan heräsin Radisson Sas-hotellin 9. kerroksessa. Norjalaiset lentoyhtiöt alkavat muistuttaa epäilyttävän paljon Suomen VR:ää, siis mitä tulee luotettavuuteen. :D

En ole tosin mikään lentomekaanikko enkä myöskään insinööri, minua ihmetyttää vain suuresti miten ne koneiden tekniset viat voivat olla tarttuvia tauteja. Kun yksi kone sairastuu niin puolen tunnin päästä on vieruskaverikin pipi! Sama juttu oli joitakin vuosia sitten Altassa lentoa odotellessani. Ensimmäistä kertaa jouduin (pääsin) kuitenkin nyt jäämään hotelliin lentoyhtiön laskuun.

Päivän sää:...meidän maihinjääneiden lento buukattiin täksi aamuksi puoli yhdeksitoista, mutta minä tietenkin siirsin sen iltaan. Nyt lähden jatkamaan kahviautomaatin räpläämistä Fylkeshusetiin jossa työskentelimme eilisen päivän kuin olisimme jotain tärkeämpiäkin henkilöitä. :D

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti paasit takaisin kotiin:)
  Meilta meni Finnmarksløpet ihan ohi. Oltiin Suomessa lomalla. Mutta oli kiva lukea siita taalta sun blogista. Ja olit Lars Monseninkin bongannut, upeeta:)
  Eilen oli oikea påskevær... tanaan taas tuulee niin etta tukka lahtee.

  VastaaPoista
 2. Ihan Radissonissa wau. Ja ettekös te sitten muka oo tärkeitä henkilöitä. Minäkin pääsen Tromssaan muutaman viikon päästä imo60 turvakurssille.
  että osataan olla laivassa turvallisesti ja kunnolla.Ja auttaa muita.
  Sää näyttää tutulta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)