lauantai 5. maaliskuuta 2011

So gorgeous :)

Voi sentään. Heli välitti minulle blogissaan tällaisen The Gorgeous Blogger-tunnustuksen.


Oikein suuri Kiitos!!

Tunnustus tuo mukanaan "velvoitteita", eli pitäisi yrittää vastata viiteen visaiseen kysymykseen. :)


1. Milloin aloitit blogisi?

Minulla on ollut useita blogisivuja jotka ovat tosin jääneet aika vähälle päivitykselle, ensimmäinen oli MSN:n tarjoama Spaces-blogitila, joka on kaiketikin hävinnyt jo jonnekin bittiavaruuteen. En muista milloin aloitin sen ensimmäinen "blogini" jonka nimi oli muuten Space Bar - Avaruusbaari. Varmaan joskus 2003 tai 2004.

2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?

Jaa-a. :) Kirjoitan yleensä vähemmän tärkeistä asioista elämässäni jotka kuitenkin ehdottomasti mielestäni ansaitsevat muutaman blogirivin. Aiheita voivat olla vaikka koiran karvanlähtö tai näkemäni tv-mainos... Ei mitään kovin syvällistä yleensä. Valitettavasti. Ehkä joskus tulee sellainenkin aika että kirjoitan vähän vakavammin, mutta nykyään en...

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

No, minä itse tietenkin. :D Jokaisen blogin kirjoittaja on uniikki, kuten hänen kirjoittama bloginsakin. Ei omassa blogissani ole aihealueen tai minkään muunkaan kannalta mitään minkä vuoksi se olisi erityisempi kuin jokin toinen blogi... 

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Entinen työkaverini joka istui silloin tällöin työajan lopussa kirjoittamassa blogiinsa... Rohkaistuin lopulta kysymään mikä se sivu oikein on joka hänellä oli esillä näytöllä, ja aloin seurata hänen blogiaan jossa hän monesti nosti ihan pieniä arkipäiväisiä asioita esille ja kirjoitti hyvin omaperäisesti. Harmi että hän muuttaessaan etelämmäksi lopetti sen blogisivun päivityksen, eikä hänen uusi bloginsa päivity kovin usein. Hänen ansiotaan joka tapauksessa on että ylipäätään halusin avata itselleni ensimmäisen blogisivun ja kokeilla sinne kirjoittamista.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

No en tiedä mitä haluaisin tällä hetkellä muuttaa, jos tietäisin niin silloin muuttaisin sen. :) 

------------------------

Sitten tämän tunnustuksen eteenpäin jakamiseen. Luulen että suurin osa seuraamistani bloggaajista on tämän jo saanut. Itse haluan antaa The Gorgeous Blogger-palkinnon Kaitsulle, jonka Nurkkahuoneesta-blogin löysin vasta tänään! Hänen aiempaa blogiaan olen lukenut silloin kun itse kirjoitin Vuodatus-palvelussa. Hän kirjoittaa paljon mm. koirista, luonnonsuojelusta ja eläinten hyvinvoinnista, eli mielenkiintoista luettavaa!


- Nyt vaan SKÅL ja saunaan, ja: SEIER'N ER VÅR! ;D

3 kommenttia:

 1. Onnittelut Georgiuksesta :)
  Oot tosiaankii pitkän matkan bloggaaja ja minä oon ollu jo lähes vuoden sinun uskollinen seuraaja.
  Kiitoksia näistä hyvistä hetkistä blogisi parissa.
  Pitäisköhän minunkin alkaa sitä Seiern er våria hoilaamaan. Onkohan se karaokebaarien listoilla:)

  VastaaPoista
 2. Oletpa aloittanut aikaisessa vaiheessa bloggaamisen. Minä en tuolloin varmaan ollut edes kuullut blogeista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)