torstai 12. toukokuuta 2011

Den glider in!

En ole juuri seurannut jääkiekkoa vuosikausiin, mutta nyt kun Norja on todella yllättänyt ja Suomellakin on mennyt hyvin, olen jonkin verran katsonut edes tuloksia.

Tämän päivän peli on kuitenkin pakko nähdä! Suomi vs. Norja kiekkokaukalossa on oikea unelma! :)

Picture: crossed-flag-pins.com
Jos (=kun) Suomi voittaa, niin tietenkin tuuletetaan. Jos taas Norja sattuisi voittamaan niin nauraisin kippurassa. ;) Olen nyt tietysti äärimmäisen epäisänmaallinen, mutta minusta se olisi ihan yhtä huvittava tapaus kuin Ruotsin häviö Norja-pelissä. Koska kuten yksi Norjan pelaajista sanoi, Norja on naapureihin verrattuna hyvin pieni jääkiekkomaa. Pelkästään Tukholmassa on enemmän jäähalleja kuin koko Norjassa yhteensä.

Siispä paras voittakoon tai itsensä munatkoon! Heia heia!

2 kommenttia:

  1. Minäkin hieman haaveilin Norjan voitosta. Ja että norjalaistunut Eerikki Koivu olis ollu ottelun sankari. Se kun on Kokkolasta kuten pari meidän siimansyötittäjää.
    Tänä iltana taas kannatin Venäjän Afinogeinovia kun se on niin taitava ja sympaattinen ja melkein leimauduin maanpetturiksi.
    No onneksi Suomi voitti, etteivät muut tulleet minun kimppuun.

    VastaaPoista
  2. Olisihan se ollut melkoista jos Norja olisi voittanut. :) Venäjä-peliä en nähnyt mutta maalit tarkistin välillä Iltasanomien verkkosivulta. On minusta Suomi-Ruotsi-finaali mukava juttu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)