sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Grense Jakobselv

Käytiin siis kääntymässä Grense Jakobselvissä. Ehdin kuitenkin nähdä viimeisen erän jääkiekko-ottelusta, ja siinähän sitä äksöniä vasta olikin. ;) Ja veikkaukseni meni onneksi täysin pieleen, paitsi että maalien yhteismäärä todellakin oli seitsemän! ;D

HYVÄ SUOMI JA ONNEA, LEIJONAT!!

Oli mahtavan kaunis ilta-aurinko ja meri tyynessä Grense Jakobselvissä.


Ja niin kesäistä.


5 kommenttia:

 1. Olipas mahtavia kuvia taas! Ja mika ihana hiekkaranta. Onko tuo kuvassa oleva kirkko edelleen kaytossa? Nauttaa ainakin kovin jykevalta.

  VastaaPoista
 2. Onpas mahtavat maisemat. Ja viimeisen päälle siisti kivikirkko tai mikä kappeøi tuo lieneekään.

  Minunkin veikkaus meni pieleen.Sanoin Ruotsin voittavan 5-1, enkä ollut kovin suosittu meidän kotikatsomossa siinä vaiheessa kun Pääjärvi vei Ruotsin 1-0 johtoon ja Nokelainen joutui heti perään jäähylle.
  Onneksi tuli tasoitus ja kolmas erä.

  VastaaPoista
 3. Siellä on tosiaan ihan mahtavat rannat, ja rajavartijat kävi ennen ainakin siellä uimassa vuoden ympäri, valitettavasti ei tällä kertaa näkynyt..... ;D

  Se kappeli on nimeltään Kong Oscar II:n kappeli joka pystytettiin vuoden 1826 rajanvetämisen jälkeen tuollaiseksi suht mahtipontiseksi rajamerkiksi. :) Kyllä se on edelleen käytössä kesäaikaan, ja myös pääsiäisen ja joulun pyhinä, vaikka silloin tuonne ei pääse autolla. Minä en ole käynyt koskaan sisällä tuossa kappelissa, vaikka ekan kerran kun näin sen niin innostuin ihan silmittömästi. ;D Murkkuiän synkistelyaikana minulla ja yhdellä ystävälläni oli haaveena pieni kirkko tai kappeli jossain vuoristossa, jossa sitten täydenkuun aikaan istumme soittamassa Bachia susien ulvoessa ympärillä. Siispä kun ajettiin miehen kanssa tuonne silloin kun oltiin alettu seurustella, niin hihkuin ihan onnessani että tuossahan se minun kappeli on! Ja vieläkin minusta tuntuu että se on pikkuisen "minun". ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa maisemat! Ei ihan heti tule mieleen, että ollaan jossain pohjoisessa.

  Meidän kotikatsomossa pystyttiin seuraamaan peliä ihan sulassa sovussa, kun mieskin on ymmärtänyt, että Ruotsi-Suomi -pelissä kuuluu kannattaa Suomea ;)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin ollaan jääkiekkoasioissa hyvässä sovussa, kun miestä ei voisi vähempää kiinnostaa! ;D Ei kuulemma olisi uskonut että minuakaan kiinnostaa!

  Mutta ei kai sitä tarvii niin kamalan kiinnostunut lajista olla innostuakseen ihan pikkuisen kun Suomi voittaa Ruotsin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)