perjantai 20. toukokuuta 2011

Midnight sun

No aurinko ei tosin ole häikäissyt keskiyöllä enempää kuin päivälläkään, mutta siellä se jossain pilvien takana piilottelee eikä enää laske horisontin alapuolelle. :) Tätä kesän tulon merkkiä on juhlistettu mm. etsimällä kuumeisesti lumiharjaa jotta saataisiin auton tuulilasi näkyviin, ja miettimällä riittääkö ulos lähtiessä retkeilypuvun alle pelkät "kesävillahousut" vai pitäisikö niiden päälle vielä laittaa jonkinlaista välikerrosta.

Tällä hetkellä on kuitenkin ulkona huimat +2 astetta ja lumikasa pihalla on minusta ihan selvästi pienentynyt tänäänkin. God helg til alle sammen!

- Ai niin, ja Amerikassa jokin liike on keksinyt että huomenna tulee maailmanloppu. Pitäisiköhän se sauna varmuuden vuoksi lämmittää jo tänä iltana... Nautitaan nyt joka tapauksessa kun vielä voidaan. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitokset hyvän viikonlopun toivotuksista. Kohta aurinkoa piisaa meilläkin.
  Edes tuo mainitsemasi maailmanloppu- uutinen ei mielenrauhaani järkytä.
  Kun eihän se viime kerralllakaan pitäny paikkaansa tämä herra evankelistan profetianiin miten muka nyt.
  Ehkä sitten kolmas kertaa osuu kohdalleen. Toisaalta mies taisi olla iältään 87 ja jos hän haluaisi maailmanlopun vielä elinaikanaan kokea, niin kaiken todennäköisyyden mukaan uusi ennustus olisi oltava piironginlaatikossa valmiina. Täsmäprognoosi maailmanlopuksi ihan lähivuosiksi.
  Jos ei peräti muutaman kuukauden päähän :)

  VastaaPoista
 2. Suomalaiseen tapaa kaikkiin merkittäviin tapauksiin kuuluu valmistautua saunomalla, että on sitten putipuhdas, kun aika koittaa ;)

  VastaaPoista
 3. Mua ahdistaa kaikki tollaset maailmanloppujutut, oli ne sitten miten tuulesta temmattuja tahansa :D Katoin pienenä joskus musta-aukko dokkarin ja sen jälkeen oon ollu ihan et ou shit hehe.

  VastaaPoista
 4. Avletto, niin, mikseipä sitä jo tuossa iässä voisi toivoa että saisi vielä kokea sen kunnon loppurysäyksen vähän niin kuin pisteenä i:n päälle. :D Joo, Heli, vähän se olisi noloa jos noin iso tapaus sattuisi kohdalle ja sitten seisos vaan siinä hiukset rasvaisina ihmettelemässä... Nyt täytyy äkkiä ruveta puuhaamaan sitä saunaa kylpykuntoon...

  Mila, kyllähän ne tieteelliset maailmanlopputeoriat aina vähän pistää miettimään että no miksi sitä nyt enää edes tutkitaan mitään koska kohta käy kuitenkin noin huonosti. :) Mutta noitten uskonnollisten liikkeitten ennustukset minua vähän huvittaa.

  Ja jossain oli että se maailmanloppu alkaa kaikissa maissa klo 18, eli täällä pitäisi oikeastaan juuri nyt ruveta rytisemään tuossa lähimmän rajan takana, tunnin päästä Näätämön lahoamista voisi seurata Neidenissä ja sitten vasta täällä... Ei kyllä kuulu vielä yhtään mitään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)