sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ski(t)fylla :)

Hiihtokausi sai taas arvokkaan päätöksen Båtsfjordissa, jossa oli naisten Midnattski-hiihto (10 km) perjantain ja lauantain välisenä yönä. Meidän porukka oli viisastunut viime vuodesta eikä enää yrittänyt tulla ensimmäisenä maaliin, itse asiassa yksi joi itseltään jalat alta jo ennen starttia joten olimme viimeinkin löytäneet oikean tunnelman. Neuloimme itsellemme etukäteen noita-akan hatut ja edustimme siis Etelä-Varankia oikein virkapuvussa. :)

Sää ei ollut yhtä täydellinen kuin viime vuonna, mutta aurinko tuli kuitenkin esiin siinä vaiheessa kun ensimmäiset kiireiset lähtivät bussilla takaisin hotellille saunomaan ennen kello kolmea. Olin muuten tietämättäni päässyt mukaan mainosjulisteeseen, ja kuvasta pystyikin päättelemään että viime vuonna sisäisesti suoritettava voitelu ei ollut oikein onnistunut. Näytti että olin nukahtanut nuotion ääreen punkkutötsä kädessä. :) Tällä kertaa huolellisesti pakatussa repussa oli ananassiideriä ja vähän valkoviiniä, ja niillä pysyikin paljon pirteämpänä. 

Palasimme viime yönä Båtsfjordin mieskuoron cabaren jälkeen Hurtigrutalla kotiin, ja vaikkei viitsinyt ottaa hyttiä, niin aika hyvin uni maistui yläkannen sohvalla. Valitettavasti hienot noitakostyymit eivät tuoneet palkintoa kotiin, mutta ensi vuonna pistetään taas paremmaksi...! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :o)