sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Swan splash

Kyllä se maailmanloppu jouduttiin taas kerran perumaan. Jordskjelv.no-sivuston mukaan ei ainakaan täällä Fennoskandian alueella ollut eilen sen ihmeellisempiä maanjäristyksiä kuin toissapäivänäkään. Islannissa sentään purkautui tulivuori, yrittivät edes pikkuisen panostaa tuomiopäivän tunnelmaan.

Minä ajelin tänään Pasvikissa ja bongasin lintutornin. Olen kyllä ajanut tuosta ohi useita kertoja (tosin hämärässä) mutta jos siinä on tuo kyltti ollut aiemmin niin en ole ainakaan huomannut.Kävin sitten katsomassa sitä tornia, ja ihan hyvä aika oli käydä koska silloin laskeutui juuri joutsenia joelle. :) Niitä oli kolme, ja siinä oli yksi liikaa, joten mitään kauniin harmonisia juttuja niillä ei ollut kerrottavana. Sain hätäisesti kuvattua niitä tuon verran, valikon nappula tietenkin väärässä asennossa joten ei ole paljon HD:tä siinä filmissä. Sitten kameran akun merkkivalo vilkutti punaista joten siihen jäivät lintutornin kuvat. Mutta tiedänpähän että tuollainen on olemassa, jos vaikka joskus ostan oikean kameran. Ja kiikari varmaan kannattaisi ottaa mukaan myöskin...

2 kommenttia:

  1. Saitkos selville kuka noista on se kolmas pyörä :)
    Siisti laskeutuminen jälkimmäisellä.

    VastaaPoista
  2. Tais se kolmas pyörä olla se joka laskeutui tuonne jo vähän ennen niitä muita - jotka sitten ajoivat sen pois. ;( Aika epistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)