perjantai 3. helmikuuta 2012

Kylmä Varanger

Tänään on ollut Varangin rannalla kylmä. Pakkanen tosi "hellitti" noin 18 asteeseen mutta tilalle tuli hyinen tuuli.

Kävin polliisilaitoksella hakemassa lisäduunia varten sellaista todistusta josta käy ilmi miten nuhteeton kansalainen minä olen.
 
Se on onneksi sen verran rajattu dokumentti että siinä eivät näy minun liikennesuoritukseni...

Totesin myös että verotoimisto ei olekaan enää samassa paikassa kuin kuusi vuotta sitten, jolloin minä ensimmäistä ja tähän päivään asti viimeistä kertaa yritin mennä sinne sisälle. Tällä kertaa se oli aamupäivän lopulla jopa auki.

Polliisin parkkipaikalta otin tämän kuvan joka on oikeastaan aika surullinen. Jotain siinä kuljetetaan mutta mitä ja miksi? Se selviää ensi viikolla mutta arvauksia saa esittää. ;)Sain myös oman työläppärin, uuden avaimen kadotettavaksi, palohälytysohjeet ja hätänumeron IT-vastaavalle. Sitten juhlistin tätä suurta päivää käymällä Näätämössä ja unohtamalla jälleen kerran nopeusrajoituksen, tosin eri paikassa kuin viimeksi. Tällä kertaa lain pitkä koura ei ollut paikalla joten selvisin itse itselleni antamallani varoituksella.

Päivä katoaa edelleen liian aikaisin horisontin taakse, mutta toisaalta hämäryys auttaa muistamaan ne nopeusrajoitukset.


4 kommenttia:

 1. Kävin eilen ajelemassa Ivalosta Kirkkoniemeen - ja näin maailman pienimmän hotellin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit sitten vielä nähdä sen. ;) Huomenna on myöhäistä!

   Poista
 2. Kylmä Varanger olisi joskus mielenkiintoista kokea. Muistan vieläkin videosi Grense Jakobselviin... Mutta kesällä ainakin, tosin ensi kesänä ehkä toiseen suuntaan, Lofooteille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lofooteilla olisi kyllä ihana käydä! Olen ollut siellä vain kerran, pääsiäislomalla... oli tosi harmaata ja pilvet roikkui ihan maassa joten ei hirveästi nähnyt maisemia. Söin siellä maailman parasta kiinalaista ruokaa, muistaakseni Leknesissä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)