torstai 23. helmikuuta 2012

Sanavahvistus-risuaidat

Jälleen kerran kommentointilaatikon sanavahvistus-asiaa, tällä kertaa Karvahelvetti-blogin kirjoittajan innoittamana (suosittelen muuten lämpimästi tuota blogia niille jotka uskovat kestävänsä kuvia ja tarinoita eloisasta schäferistä ja persoonallisista kissoista, sieltä voi hakea myös tarvitsemansa huumoripläjäyksen jos elämä tuntuu synkältä).

Eli Bloggerin sanavahvistukset ovat nykyään tätä:


...tihrusta siinä sitten noita töherryksiä jollain miniläppärillä tai millä ihmeellä ihmiset nykyään surffailevat, ja yritä arvata mitä kirjaimia ne mahdollisesti yrittävät esittää. Muutaman väärän arvauksen jälkeen joku saattaa harkita jopa kommentoinnin lykkäämistä huomiseen tai ensi viikkoon.

Siispä vetoan jälleen kaikkiin joilla tuo sanavahvistus on vielä käytössä, mitä jos kokeilumielessä ottaisitte sen pois. Itselleni ei ole tullut yhtään ainutta spämmiviestiä sen jälkeen kun poistin sen käytöstä (kai se on edelleenkin pois käytöstä?!), eli Bloggerin suodatin on uskoakseni nykyään erittäin hyvä.

Jottei asia olisi aivan liian yksinkertainen, niin Bloggerin uutta käyttöliittymää käyttävien pitää ensin palata vanhaan versioon päästäkseen säätämään sanavahvistusta. Google on saanut tästä varmaan jo tuhat palautetta, mutta minäkin laitoin omani.


- Oma karvahelvettini kävi juuri rabiespiikillä, ja näköjään se rupesi kovasti unettamaan. Eläinlääkäri sanoi että rajalla valvotaan valitettavan innokkaasti sitä matokuurisysteemiä eli kai ne tabut pitää sitten koirille antaa ennen Suomeen lähtöä ettei matka tyssää tulliasemalle. Lääke on annettava vähintään vuorokautta ennen rajan ylitystä, eli ei riitä että sen ottaa mukaan ja syöttää koiralle jos joku sattuu pysäyttämään. 

13 kommenttia:

 1. Mulla ei oo toi sananvahvistus koskaa äällä eikä spämmiä oo tullu bloggerissa koskaa. Wordpressissä sitä tuli sitte niin paljo, et lopetin plokinpidon sieltä.
  Mukavaa päiväjjatkoo sulle sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä sammoo! :)

   Vuodatuksessa tuli kanssa aika paljon spämmiä ja sitten se iski vielä jonkun mainoksen siihen blogin alalaitaan, silloin piti vaihtaa maisemaa...

   Poista
 2. Tuo kaksoissanavahvistus on kyllä ihan p...stä. Olen joutunut useamman kerran kirjoittamaan sanat uudestaan joissakin blogeissa. Toivoisin kaikkien poistavan tuon vahvistuksen. Ei se ollut vaikeaa ainakaan silloin joskus kun minä sen poistin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joskus saanut arvailla useampaan kertaan. :D

   Poista
 3. Ai niin, mullakin oli se päällä... Mutta ei ole enää =) On se kieltämättä aika hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vielä vähän aikaa sitten paljon helpompi kun siinä oli vain yksi sana ja sellaisella fontilla josta sai selvää.

   Saahan sen uudelleen taas päälle jos on tarvetta. :)

   Poista
 4. Olen niin samaa mieltä noiden sanavahvistusten kanssa, muutamaan blogiin on meinannut jäädä kommentoimatta kun on joutunut moneen otteeseen tavaamaan sanoja.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvii olla apteekkari että noita hieroglyfejä osaa tulkita. ;D Kai siihen jokin syy on että se pitää tehdä niin hankalaksi...

   Poista
 5. Kohta vuosi ilman sanavahvistuksia, hyvin toimii suodatus, tosin olen tehnyt myös rajauksen. Yli 14.päivää vanhoihin bloggauksiini tulevat kommentit vaativat hyväksyntäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan hyvä juttu tuo, ainakin siellä Vuodatuksessa tuli just vanhoihin postauksiin usein jotain ihme mainoksia kommenttilootaan.

   Poista
 6. Sinulle on blogissani hyvän mielen haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! =o) Otan sen vastaan pikapuoliin.

   Poista
 7. Mä en voi ees enää kommentoida blogeihin missä on päällä sanavahvistus. Ei vaan toimi, vaikka kirjoittais 100 kertaan oikein niin väittää että on väärin :D. Muillakin on ollu samoja ongelmia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)