torstai 16. helmikuuta 2012

Pikku-Santtu & Sopuli & Mira

Aloittelin sellaista ikuisuusprojektia kuin kuvatiedostokansioiden siivoamista. Kovalevy alkaa olla täynnä ja suurin syy siihen lienevät kuvat ja varsinkin turhat videonpätkät joita on tullut talletettua koneelle ja joilla ei ole ollut eikä tule koskaan olemaankaan mitään käyttöä.

Kaikkia pätkiä en raaski silti deletoida ihan suoraan, kuten näitä paria filmiä Nessebyn mökiltä kesältä 2007 kun puolivuotias Santtu oli juuri muuttanut meille. Tässä se tapaa ensimmäistä kertaa elämässään sopulin:


Mökkireissulla se tutustui myös Miraan. Mirasta tuli heti kodinvaihtaja-pennun varaemo, tyttökaveri ja idoli, joka ymmärsi sitä silloin kun me ihmiset emme ymmärtäneet ja Pikkulikka ei viitsinyt. Se laittoi Santun ojennukseen mutta ei koskaan käyttänyt kovia otteita eikä tarpeetonta alistamista.

Nämä kuvat ja videonpätkät ovat heidän ensimmäiseltä yhteiseltä retkeltään heinäkuussa 2007. Pahoittelen jos kuvalaadun terävyys sattuu silmiin. ;-P


Ja tällä vauhdilla ikuisuusprojekti kestää vähintäänkin sen ikuisuuden... ehkä kaksi.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia hienoista koiruuksista :) Oispa kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ensin pääsiäinen ja sitten kesä. :)

   Mira oli minusta tosi kaunis koira, se oli saksanpaimenkoira jossa oli n. neljäsosa bordercollieta. Se asui viimeiset ajat meillä, mutta oli minun miehen isän koira. Se oli voimissaan ollessaan joskus vähän turhankin viisas koira... ;D Ymmärsi ihan liikaa asioita.

   Poista
 2. On se ärhäkkä eläin tuo pikkainen sopuli. Eihän tuollaisia hellyttäviä videoita voi hävittää ja varsinkin jos on muistoja jo menneestä. Koirilla on tietoa jota me ihmiset emme pysty aistimaan. Eikös ne kunnioita heitä vanhempia, kuten tuo Santtu häntä vanhempaa Miraa.

  Täällä on myös kevätsiivous meneillään kovalevyssä.
  Huomasin, että tuo ulkoinen kovalevy oli aivan sekaisin ja sekava. Kuvia sieltä sun täältä ja niiden plaraaminen kestää kyllä sen yhden ikuisuuden verran.
  Se on muuten kätevä tuo ulkoinen kovalevy, kun kone meni niin täyteen kuvia, ettei enään suostunut purkaan kamerasta, niin hankin sellaisen. Siirtelen ajoittain koneelta sinne vanhempia kuvia, toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on hyvä olla muutenkin olemassa ja tallentaa sinne varmuuskopiot kun ei näistä koneista koskaan tiedä. :) Mullakin on ulkoinen kovalevy mutta aika kauan tahtoo aina mennä ennen kuin muistan kopioida kuvat sinne...

   Poista
  2. Hei, kivan blogin löysin. Sopulin kanssa moni koira hämmentyy; eihän se noin pitänyt mennä..tuo ärhentelee takaisin. Viime kesänä näkyi Keski-lapissakin kivasti sopuleita.

   Poista
 3. On se koiralle ihmeellinen ensitapaaminen. :) Täällä oli ihan ÄLYTTÖMÄSTI sopuleita viime kesänä, Kirkkoniemen keskustakin oli iltaisin täynnä niitä. Ja lämmin syksy jatkui tosi pitkään joten hyvä sopulikausi jatkui myös.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :o)