torstai 2. helmikuuta 2012

Työpaikalta

on taas kaunis näkymä vuonolle kun aurinko on alkanut hyväillä tuntureita. :) Kameraa en vaan muista koskaan ottaa mukaan, kännyllä kipaisin ottamassa yhden kuvan terassilta. Parikymmentä astetta pakkasta oli nyt keskustassakin, meillä on pari astetta kylmempää. Pikkulikka-parka taisi saada kylmästä virtsatietulehduksen joten jouduttiin taas käymään eläinlääkärin luona iltapäivystyksessä. Ei vanha koira enää kovia pakkasia kaipaisi.


Minä aloitin alkuviikosta pienen sivutyön jota teen kahtena päivänä viikossa aamupäivisin, ennen mahdollista iltavuoroa. Siitä sitten ehkä lisää kun saan vietyä sinne kahvimukini ja paperini ja verokorttini ja saan tietokoneen ja avaimen ja salasanat salaisiin paikkoihin ja kahvinkeittimen käyttöohjeet. :) Näin laiskalle ihmiselle tietysti tämmöinen lisätyön ottaminen tuottaa suurta tuskaa, mutta on se varmaan ihan mielenkiintoista ja ainahan siitä muutaman kruunun saa tilin pohjalle. Ne kun tuppaavat hupenemaan aika hyvään tahtiin nykyään, mm. eläinlääkärin iltavastaanotolta poistuessa kuitin summassa on hiukan liian monta numeroa.

4 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että ihan päiväsaikaankin eläinlääkärillä käyminen on aika tyyristä. Vertailen nyt Helsingin hintoihin. Viime vuoden aikana käytettiin kissoja paikattavana vähän turhan monta kertaa, kun ne selvittelivät reviirirajoja naapurin kissan kanssa ja putoilivat puista yms.
  Jonkinlainen rennohko lisätienestipaikka kelpaisi minullekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikinomistajia on tietysti hyvä rahastaa, kyllähän sitä huolestunut emäntä maksaa karvakaverin hoidosta melkein mitä vaan. :D

   Poista
 2. Isäntä soitti neljään eri eläinlääkärikeskukseen pyytäen tarjouksen neljän koiran rokotuksista, kahden hd-røntgenistä ja muutamasta muusta jutusta. Hintaeroja löytyy. Joten kannatti soittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmasti soitella varsinkin kun on isommista jutuista kyse ja useamman koiran kohdalla. Minä olen käyttänyt koiraa joskus Suomessa lomaillessa eläinklinikalla, mm. hammaskiven poistossa sun muussa... On vähän edullisempaa ja paremmin varustetut paikat, tosin nyt on täälläkin eläinlääkärillä uudet tilat ja on mahdollisuus röntgeniin jne jota ei vielä viime vuonna ollut. Meillä on vain yksi eläinlääkäri joten ei ole kilpailua eikä valinnanvaraa varsinkaan akuuteissa tapauksissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :o)